Αθλητικά

Ορατό το σενάριο της Γ’ Εθνικής για τον Άρη

Οι παίκτες του Άρη μπορεί να έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την Football League όμως δεν είναι σίγουρο ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία. Οι διαβουλεύσεις των παραγόντων και των οργανωμένων οπαδών συνεχίζονται και δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι οι "κίτρινοι" πρέπει να παίξουν στην Γ' Εθνική ώστε να μπορέσουν να εκκαθαρίσουν την ΠΑΕ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι επόμενες ημέρες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες για το μέλλον του Άρη. Οι “κίτρινοι” έχουν 5 ημέρες προθεσμία για να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μία λύση που βρίσκει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές.

Οι οργανωμένοι οπαδοί έχουν αλλάξει άποψη σε σχέση με τα όσα έλεγαν στο τέλος της περασμένης σεζόν, αφού βλέπουν ότι το σχέδιο Στεφανίδη δεν προχωράει.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μαζί με τον Ντίνο Κούη είναι αυτοί που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Άρης μπορεί να αγωνιστεί στην Football League και μάλιστα να έχει ανταγωνιστική ομάδα ώστε να επιστρέψει άμεσα στην Σούπερ Λίγκα.

Την Τρίτη έγινε σύσκεψη στα γραφεία του ερασιτέχνη και ο Στεφανίδης παρουσίασε συμβόλαια με στοιχηματική εταιρεία που θα φέρουν 500.000 ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ.

Το θέμα είναι ότι μόνο αυτά τα χρήματα δεν φτάνουν για να λύσει τα πολλά οικονομικά προβλήματα που έχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα