Αθλητικά

Ορεξάτος ο Μασάδο – Επιστροφή για Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Γκρέκο

Ευχάριστα νέα στην προπόνηση της Τρίτης για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ αφού ο Πορτογάλος είδε τους Φουστέρ, Ιμπαγάσα και Γκρέκο να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα ενώ και ο Πάουλο Μασάδο έδειξε σε καλή κατάσταση.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Πορτογάλος μέσος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό και έδειξε ότι δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για να είναι έτοιμος. Μάλιστα σκόραρε στο οικογενειακό δίτερμα σκορπώντας χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδα.

Ο Ζαρντίμ πάντως έχει κι άλλους λόγους να χαμογελά αφού είδε τους Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Γκρέκο να ακολουθούν το πρόγραμμα των υπολοιπών.

Εκτός προπόνησης ήταν οι Κάρολ, Μέγιερι, Τοροσίδης, Μιραλάς, Μήτρογλου, Σιόβας, Μανιάτης, ενώ ο Χοσέ Χολέμπας έκανε αποθεραπεία.

Κοντρέρας: Η Κόλο Κόλο μου είπε ότι μπορώ να φύγω

Έκλεισε Κοντρέρας ο Ολυμπιακός – Έρχεται την Τετάρτη στην Αθήνα

Μασάδο και με τη βούλα – “’Ηρθα να κατακτήσω τίτλους”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα