Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ώρες… κρίσης! Χωρίς περιθώρια Μπέντο και Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το κλίμα στον Ολυμπιακό μετά και την τρίτη συνεχόμενη του ήττα στο πρωτάθλημα είναι βαρύ. Ο κόσμος… απαιτεί βελτίωση, έχει μεγάλα παράπονα από τον Πάουλο Μπέντο και όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Μπεσίκτας για το Europa League.

Μπορεί να βρίσκεται μέσα και στους τρεις “στόχους” που διεκδικεί, αλλά τα πράγματα φαίνεται πως δεν πηγαίνουν καλά στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες -πέρα από το ξεκίνημα του αγώνα της Τούμπας- δεν ήταν καλοί κόντρα στον ΠΑΟΚ, δείχνοντας πως… η κατάσταση στην ομάδα έχει μπερδευτεί αρκετά, παρουσιάζοντας τεράστια αστάθεια στην απόδοση τους (τρανό παράδειγμα οι αναμετρήσεις με ατρόμητο, Οσμανλίσπορ, αλλά και ΑΕΚ).

Οι “ερυθρόλευκοι” συμπλήρωσαν τρεις διαδοχικές ήττες, ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ της σεζόν 1984-1985 και -σε περίπτωση νίκης του Πανιωνίου απόψε επί της ΑΕΚ- θα δουν τη διαφορά τους με τους “κυανέρυθρους” να μειώνεται… επικίνδυνα.

Η ομάδα του Μπέντο παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων αλλά και στην αμυντική της λειτουργία, ενώ δείχνει να μην έχει -πλέον- “ανάσες”, ενόψει και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί. Οι απουσίες των Ιντέγε, Μιλιβόγεβιτς και Ελαμπντλαουί είναι εμφανέστατες, ενώ φαίνεται πως ήδη έχει ανοίξει η… κουβέντα για την απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Μπέντο έχει στηριχθεί όλο αυτό το διάστημα από την διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλά οι… εμμονές του με τους Τσόρι, Καμπιάσο και Μαρίν, που τους έχει στην εξέδρα και οι συνεχιζόμενες προβληματικές εμφανίσεις της ομάδας έχουν εκνευρίσει τον ¨ερυθρόλευκο” κόσμο και κάνουν ακόμα πιο αβέβαιη την παραμονή του στον “ερυθρόλευκο”. Πλέον, μετά και τις τοποθετήσεις του Μπέντο για τις πωλήσεις παικτών, είναι σχεδόν βέβαιο πως η στάση της διοίκησης δεν θα είναι ίδια…

Την ώρα που η… κλεψύδρα για τον Μπάντο εμφανίζεται να αδειάζει, στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουν να στραφεί η προσοχή των παικτών εκεί που πρέπει, δηλαδή στην πρώτη αναμέτρηση με την Μπεσίκτας για το Europa league. Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να πάρουν τι νίκη κόντρα στους Τούρκους, ελπίζοντας πως θα βοηθήσει στην αναστροφή του κλίματος και στο να επιστρέψει η.. ηρεμία στην ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε