Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Οργή Μουρίνιο για τα σενάρια διακοπής της Premier League – “Καθίστε σπίτι να δείτε Bundesliga”

Οργή Μουρίνιο για τα σενάρια διακοπής της Premier League – “Καθίστε σπίτι να δείτε Bundesliga”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ζοσέ Μουρίνιο “ξέσπασε” κατά όσων “τρενάρουν” την επανεκκίνηση της Premier League, στην τηλεδιάσκεψη των προπονητών, καθώς η γενικευμένη ανησυχία φαίνεται πως θα μεταθέσει τη σέντρα για τις 19 Ιουνίου.

Η επανέναρξη της Premier League στις 12 Ιουνίου είναι ο στόχος των ιθυνόντων του πρωταθλήματος Αγγλίας, αλλά φαίνεται πως η ανησυχία και οι αντιδράσεις από παίκτες και μερίδα προπονητών μπορεί να μεταθέσει την ημερομηνία μία εβδομάδα αργότερα (19 Ιουνίου).

Κύριος φόβος τω παικτών είναι πως σε περίπτωση εμφάνισης κορύσματος κορονοϊού, θα μπαίνει σε καραντίνα μόνο ο παίκτης ή το μέλος του επιτελείου που παρουσιάσε πρόβλημα και οι υπόλοιποι θα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις και τα ματς.

Ο Γκόρντον Τέιλορ, διευθύνων σύμβουλος της Ομοσπονδίας των Ποδοσφαιριστών δήλωσε πως “κανένας παίκτης δεν θα αναγκαστεί να επιστρέψει, εάν δεν το επιθυμεί. Όλα θα εξεταστούν με προσοχή, σύμφωνα με κάθε περίπτωση ξεχωριστά”.

Από πλευράς προπονητών την εντονότερη αντίδραση είχε -ο πάντα “εκρηκτικός”- Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος προπονητής της Τότεναμ δήλωσε πως είναι υπέρμαχος της άμεσης επανέναρξης του πρωταθλήματος, στην τηλεδιάσκεψη μεταξύ των προπονητών.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα μεταφέρει η “Mirror” ο Μουρίνιο φαίνεται πως είπε χαρακτηριστικά: “Αν δεν θέλετε να παίξετε, μείνετε σπίτι και δείτε Bundesliga”, είναι η χαρακτηριστική έκφραση που χρησιμοποίησε σύμφωνα με το δημοσίευμα, απαντώντας σε προπονητές, όπως ο Πεπ Γκουαρντιόλα, Φρανκ Λάμπαρντ, Νάιτζελ Πίρσον και Γκρέιαμ Πότερ, που εξέφρασαν τις ανησυχίες τους.

Πιο κοντά στις θέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν οι Κάρλο Αντσελότι, Γιούργκεν Κλοπ ακόμα και ο γηραιότερος προπονητής στη Λίγκα, Ρόι Χότζον που βάσει ηλικίας (72) βρίσκεται στις ευπαθείς ομάδες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις