Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Οργή της ΚΑΕ Άρης – «Η ομάδα μας υπέστη διαιτητική σφαγή»

Οργή της ΚΑΕ Άρης – «Η ομάδα μας υπέστη διαιτητική σφαγή»
ΦΩΤΟ Intime

Έξαλλοι είναι στον Άρη με την διαιτησία της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Basket League με την ΚΑΕ της Θεσσαλονίκης να εκδίδει σχετική ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «σφαγή».

Εναντίον των διαιτητών της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, που έληξε με νίκη της Ένωσης (64-63) καταφέρθηκε η ΚΑΕ Άρης, κάνοντας λόγο για «σφαγή» που ήταν προμελετημένη αφού είχε «διαβαστεί το περιορισμένο ροτέσιον» των «κιτρίνων» που κατέβηκαν με πολλές απουσίες στην αναμέτρηση, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει την οργή της για τη διαιτητική «σφαγή» που υπέστη η ομάδα μας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στον αγώνα με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Όλη η Ελλάδα έγινε μάρτυρας των απίστευτων που συνέβησαν απόψε (23/10) από τους Κορομηλά, Τζιοπάνο και Ανδρικόπουλο. Ειδικά από τον πρώτο. Οι ρέφερι «διάβασαν» το περιορισμένο, λόγω τραυματισμών, ροτέισον της ομάδας μας και «έδρασαν» αναλόγως.

Ο Άντονι Κάουαν δεν πρόλαβε να μπει καλά καλά στο ματς και αποχώρησε με ανύπαρκτα φάουλ. Και να ήταν ο μόνος… Τα 15-8 φάουλ και οι 15-5 βολές του ημιχρόνου ήταν μόνο ένα κομμάτι όσων έγιναν. Και το σχετικό βίντεο που θα ετοιμάσει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ώστε να το προσκομίσει «στα χέρια» της ΚΕΔ πιθανότατα θα έχει διάρκεια… ταινίας.

Μετά από τον αγώνα με τον Ιωνικό δεν αντιδράσαμε, αλλά μάλλον η σιωπή μας εκλήφθηκε ως αδυναμία. Ξεκαθαρίζουμε, λοιπόν, σε κάθε τόνο ότι δε θα επιτρέψουμε εξωγενείς παράγοντες να κλέβουν στο παρκέ τον ιδρώτα των παικτών μας, την ώρα που με πολύ μεγάλη προσπάθεια παλεύουμε για να απαλλαγούμε από τις αμαρτίες του παρελθόντος και να κρατήσουμε όρθια μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα παραστεί στην ΚΕΔ για να προβεί σε επίσημη διαμαρτυρία. Είμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική, αλλά (ήδη) φωνάζουμε «ως εδώ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις