Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Οργισμένη Ισινμπάγιεβα: Ψευτο-καθαροί θα κατακτήσουν ψευτο-χρυσά μετάλλια

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Γέλενα Ισινμπάγεβα είναι αυτή που μιλάει περισσότερο από κάθε άλλο Ρώσο αθλητή αυτές τις ημέρες. Μάζεψε το όνειρο της επιστροφής της στο επί κοντώ, το μίκρυνε, το κόντυνε, το έφτασε στο μηδέν και το έκρυψε ξανά στο ντουλάπι της. Ούτε το “Πάτερ Ημών” που λέει πριν από κάθε άλμα της την έσωσε.

Ο στίβος της Ρωσίας τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Δικαίως. Οι νόμοι είναι νόμοι και πρέπει να τηρούνται. Τα θετικά δείγματα ντόπινγκ κάνουν παρέλαση στη Ρωσία. Oμως, μαζί με όσους παραβίασαν τους κανονισμούς “καίγονται” και οι “καθαροί” αθλητές.

Ο εμποδιστής Σεργκέι Σουμπένκοφ, η πρωταθλήτρια του μήκους Ντάρια Κλίσινα κι η παγκόσμια πρωταθλήτρια του ύψους Μαρία Κούτσινα, η οποία είχε δηλώσει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να της χτυπούν το κουδούνι του σπιτιού της στις 6 το πρωί για αιφνίδιο έλεγχο… Αυτοί πλήρωσαν τις “αμαρτίες” των συναθλητών τους, μαζί κι η Ινσιμπάγιεβα που οργίζεται.

Δήλωσε, ότι ο αποκλεισμός της Ρωσίας είναι η “κηδεία του στίβου”, ζήτησε να προετοιμαστούμε για τα ψευτό – χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια που θα κατακτήσουν οι αθλητές των άλλων χωρών. Το είπε κι αυτό.

“Ας αφήσουμε όλους αυτούς τους ψευτο – καθαρούς ξένους αθλητές ν’ αναπνεύσουν ανακουφισμένοι και να κατακτήσουν τα ψευτό – χρυσά τους μετάλλια χωρίς εμάς. Πάντα, φοβόντουσαν τη δύναμη”, έγραψε στα ρωσικά στο λογαριασμό της στο instagram η πρωταθλήτρια του επί κοντώ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε