Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ορμπελίν Πινέδα: «Είμαι ενθουσιασμένος στην ΑΕΚ αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει σε έξι μήνες»

Ορμπελίν Πινέδα: «Είμαι ενθουσιασμένος στην ΑΕΚ αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει σε έξι μήνες»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ορμπελίν Πινέδα δήλωσε χαρούμενος στην ΑΕΚ αλλά δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω για το μέλλον του, με το δανεισμό του στην Ένωση να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Έχοντας μετατραπεί σε κομβικό ποδοσφαιριστή της ομάδας του Αλμέιδα, ο Πινέδα τόνισε ότι απολαμβάνει την παρουσία του στην ΑΕΚ, αλλά δεν ξέρει “τι πρόκειται να συμβεί μετά από έξι μήνες”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Δικέφαλος».

Οι δηλώσεις του Πινέδα

«Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος στην ΑΕΚ. Ακόμη δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί μετά από έξι μήνες, αλλά αυτή τη στιγμή απολαμβάνω που βρίσκομαι εδώ και δίνω το καλύτερό μου. Αυτή η ομάδα μου άνοιξε τις πόρτες. Εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία και προσπαθώ το καλύτερο που μπορώ πάντα.

Αυτό που έχει προτεραιότητα για μένα είναι οι εμφανίσεις μου μέσα στο γήπεδο. Το άλλο είναι θέμα των ομάδων. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Εγώ θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, θα δουλεύω καθημερινά όπως πάντα για να έχω ένα καλό όνομα εδώ στην Ελλάδα και να βοηθάω την ομάδα. Όπως είπα, είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ και με έχουν βοηθήσει πολύ τόσο η ομάδα όσο και οι συμπαίκτες μου.

Με έχει βοηθήσει πολύ από την πρώτη στιγμή η εμπιστοσύνη του Ματίας. Όπως κάθε ποδοσφαιριστής δίνω αυτό που μπορώ στο γήπεδο. Δουλεύουμε όλοι καλά για να μπορούμε να είμαστε μέσα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί αρκετά. Όλοι οι παίκτες που βρισκόμαστε στο ρόστερ καταλαβαίνουμε το σχέδιο του προπονητή μας και πραγματοποιούμε καλές εμφανίσεις δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Πάντα έχουμε ως στόχο να βρισκόμαστε μέσα στις πρώτες θέσεις. Ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο και στόχος είναι να συνεχίσουμε το ίδιο ανταγωνιστικοί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις