Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ορθιος ο Ολυμπιακός! Παλεύει για τον τίτλο

Ορθιος ο Ολυμπιακός! Παλεύει για τον τίτλο

Υστερα από δύο αγώνες «θρίλερ» και ισάριθμες νίκες της Βουλιαγμένης, ο τρίτος τελικός της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών είχε διαφορετική τροπή.

 Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε βελτιωμένος, επικράτησε του ΝΟΒ με 11-9 στον Πειραιά και μείωσε σε 2-1 τις νίκες στη σειρά. Η συνέχεια θα δοθεί την Πέμπτη στο Λαιμό, με την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου να ψάχνει την τρίτη νίκη που θα της χαρίσει τον τίτλο και τις «ερυθρόλευκες» να αναζητούν την ισοφάριση.

Ο Ολυμπιακός είχε 4/11 με παίκτρια παραπάνω, 1/1 πέναλτι, τέσσερα γκολ από την περιφέρεια, ένα από θέση φουνταριστού και ένα στην κόντρα. Η Βουλιαγμένη είχε 3/11 με παίκτρια παραπάνω, τρία γκολ από την περιφέρεια, δύο από θέση φουνταριστού και ένα στην κόντρα.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 1-2, 4-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Χρ. Διαμαντοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου, Ελευθεριάδου, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Μαργ. Πλευρίτου, Εμολο 4, Β. Πλευρίτου, Μπιανκόνι 3, Λογοθέτη, Σταματοπούλου, Βικτ. Ζοφώλη, Νίνου

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 2, Ο΄Ντόνελ, Πρωτοπαπά 1, Ξενάκη 3, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας, Β. Διαμαντοπούλου, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη 1, Νιόβη Ζοφώλη, Κοκκινάκη, Μαστροκάλου

 

** Στα 51 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη αποβλήθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης (νωρίτερα είχε παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα, όπως και η Καμμένου), όπερ σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο στον τέταρτο τελικό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε