Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Όρθωσε… φράχτη ο Πανιώνιος στην έδρα του Πλατανιά

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Άνοστη… σούπα ο αγώνας στα Περιβόλια ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Πανιώνιο, με το 0-0 να μην εξυπηρετεί καμία από τις δύο ομάδες, αφού οι μεν “κυανέρυθροι” -που έπαιξαν αμυντικά- έμειναν ένα βαθμό πίσω από τον τέταρτο ΠΑΟΚ ενώ οι Κρητικοί δεν κατόρθωσαν να κάνουν το άλμα προς την έβδομη θέση.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

 

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 3′ φωνάζουν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Πανιωνίου, ο Μιλούνοβιτς σούταρε τελευταίος, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Ρισβάνη. Ωστόσο, ο διαιτητής Λαμπρόπουλος έδειξε λανθασμένα “παίζεται”.

Ο Πανιώνιος άργησε πάρα πολύ να φανεί επιθετικά, με τους παίκτες του Πλατανιά να έχουν πολύ καλή αμυντική λειτουργία, να “χτίζουν” με πολλές πάσες τις επιθέσεις τους, με τον Μιλούνοβιτς να μην πλασάρει σωστά στο 13′.

Η πρώτη καλή στιγμή των “κυανέρυθρων” ήρθε στο 31′, με τον Καθάριο να πιάνει σουτ μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και θέση πλάγια δεξιά και να στέλνει την μπάλα για λίγο άουτ. Στην τελευταία φάση του6 ημιχρόνου, οι παίκτες του Ουζουνίδη σκόραραν με υπέροχη κεφαλιά-ψαράκι του Μασούρα, με τον διαιτητή όμως να το ακυρώνει ως οφσάιντ (οριακή φάση, ακόμα και στο ριπλέι).

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό, παρόλα αυτά ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που είχε το πάνω χέρι και που στο 64′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, με την κεφαλιά του Ανγκούλο να περνάει μόλις άουτ. Ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ “κλειστά”, βγήκε σε ελάχιστες περιπτώσεις στην επίθεση κι έτσι κατάφερε να φύγει από τα Χανιά με το βαθμό, αφού δεν επέτρεψε να δεχθεί κάποια άλλη σημαντική ευκαιρία.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε