Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Ως το Μάιο οι εκλογές στην ΕΠΟ. Εντολή FIFA”

“Ως το Μάιο οι εκλογές στην ΕΠΟ. Εντολή FIFA”

Εως το τέλος του Μαϊου του 2017 αναμένεται να γίνουν οι εκλογές την ΕΠΟ. Αυτό υποστήριξε ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην ΕΟΕ παραχώρησε συνέντευξή του στον Arena Fm και εξήγησε ότι αυτή είναι η ρητή εντολή της FIFA.

«Έπρεπε να πληρωθεί η θέση στην Ολυμπιακή επιτροπή. Κάποιος εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου να είναι εκεί. Επέλεξαν το δικό μου πρόσωπο και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Δίνει μια άλλη διάσταση στην όλη προσπάθεια. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται ενότητα και συναίνεση και αυτό ήταν μια πολύ καλή αρχή προς όλους όσοι έχουν το μυαλό τους στην κατάσταση τόσων ετών που πρέπει να τελειώσει», τόνισε για την εκλογή του στην ΕΟΕ και συνέχισε: «Θεωρώ ότι ως το Μάιο θα γίνουν εκλογές. Για όλους όσοι έχουν άποψη ότι μπορεί ο Κουτσοκούμνης να πάει τις εκλογές πιο μετά κάνουν λάθος. Η ημερομηνία είναι 31 Μαίου 2017. Δεν είναι εφεύρημα δικό μας. Είναι ρητή η εντολή της FIFA. Το σύνολο των ενώσεων αυτό επιθυμεί. Οι εκλογές θα γίνουν στην Αθήνα. Η προσωρινή διοίκηση θα τις προκηρύξει, Έχω βεβαιότητα γι’ αυτό. Τόσα χρόνια στην Αθήνα γίνονται».

Σχολίασε την παρουσία της Διοικούσας Επιτροπής στην ΕΠΟ και το έργο που μπορεί να κάνει…

«Είναι το ζήτημα της ουσίας. Τι να κάνει μια προσωρινή διοίκηση; Δεν έχει ούτε τη δύναμη ούτε την αρμοδιότητα.
Θεωρώ ότι θα είναι πάνω από 32 ενώσεις μαζί μας. Να κάνει ότι είναι να κάνει τώρα η προσωρινή διοίκηση και να αποχωρήσει. Πιστεύω ότι μπορεί να τελειώσει και νωρίτερα, πριν από τον Μάιο όσα πρέπει να κάνει, δηλαδή την εναρμόνιση κανονισμών και καταστατικού», κατέληξε.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε