Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Όταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα «έσταζε» φαρμάκι για τον πρώην γαμπρό του Σέρχιο Αγκουέρο

Όταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα «έσταζε» φαρμάκι για τον πρώην γαμπρό του Σέρχιο Αγκουέρο

Ο αληθινός μάγος της μπάλας που αγαπήθηκε όσο κανείς και που ένωνε και ενώνει τόσο πολύ τα πλήθη, δεν μπορούσε έτσι κι αλλιώς να διακατέχεται από μίσος για έναν νέο ποδοσφαιριστή και πόσο μάλιστα όταν αυτός εξακολουθεί να αγωνίζεται στην εθνική Αργεντινής.

Κι όμως ο Ντιέγκο Μαραντόνα ένιωθε οργή, θυμό και μεγάλη αποστροφή για τον Σέρχιο Αγκουέρο που σήμερα αγωνίζεται ως επιθετικός στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αγκουέρο, σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, ήταν παντρεμένος με την Τζιανίνα, αγαπημένη κόρη του Ντιέγκο. Απέκτησε μαζί της ένα αγοράκι αλλά την άφησε στα κρύα του λουτρού για να κάνει κι αυτός μια άστατη ζωή με πανέμορφες γυναίκες της πασαρέλας.

«Μιμήθηκε» τον πεθερό του

Ο 33χρονος, έκανε στην ουσία  ότι και ο πρώην πεθερός του, που ωστόσο δεν υπήρξε απλά «άπιστος» ..! Τελευταία φορά που ο μάγος της στρογγυλής θεάς, έσταξε δημόσια φαρμάκι για τον πρώην γαμπρό του ήταν τον Ιούνιο του 2018, όταν βρήκε την ευκαιρία να του επιτεθεί, αν και αυτός άρχισε με γκολ στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και αφού εξέφρασε την άποψη ότι η «η μισή ομάδα πρέπει να αλλάξει», ο Ντιέγκο Μαραντόνα είπε για τον σκόρερ της «Αλμπισελέστε» στην πρεμιέρα ότι: «Το λέω με όλον τον πόνο της ψυχής μου για τον εγγονό μου, αλλά πιστεύω ότι ο μπαμπάς του δεν μπορεί να αντέξει 90 λεπτά. Νομίζω ότι υπάρχει χώρος για τον Παβόν και τον Ιγκουαΐν. Αν ο Αγκουέρο παραμείνει στο αρχικό σχήμα, θα αποκλειστούμε …», κατέληξε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαραντόνα που ζητούσε τώρα να μπει ο Ιγκουαΐν στην αρχική ομάδα, οχτώ χρόνια πριν και ως προπονητής και ο ίδιος της εθνικής ομάδας τον είχε αποκλείσει από την αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ 2010 με την Κολομβία (6 Ιουνίου) και το Εκουαδόρ (10 Ιουνίου). Ήταν η πιο δυσάρεστη έκπληξη που επιφύλαξε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον τότε επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, που πραγματοποιούσε ήδη μια πολύ καλή σεζόν έχοντας ήδη σκοράρει 20 φορές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Τον «πίκαρε» με πρώην ερωμένη του

Ο Μαραντόνα δεν συγχώρεσε στον Αγκουέρο ότι σύναψε και σχέση με πρώην ερωμένη του, την ξανθιά Καρίνα Τεχέρα. Και ειδικά όταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής άφηνε να εννοηθεί πως την πάτησε μαζί της και αυτή ήταν η αιτία που ξελογιάστηκε και διέλυσε το γάμο του με την Τζιανίνα τον Ιανουάριο του 2013. Ο Αγκουέρο μάλιστα πήγαινε στο Μπουένος Άιρες και κυκλοφορούσε δημόσια με την πολυτάλαντη Αργεντίνα τραγουδίστρια.

Το επεισοδιακό διαζύγιο

Ο Ντιέγκο στα 53α γενέθλιά του, δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του για τον πρώην γαμπρό του, δηλώνοντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι: «Τόλμησε και είπε στην Τζιανίνα πως «δεν φοβάμαι πια». Στην επόμενη συνάντηση με τους δικηγόρους θέλω να είμαι με την κόρη μου να δω αν έχει τα κότσια να πει μπροστά μου αυτό που είπε σε εκείνη. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος. Είναι δειλός. Ήξερε ότι ήμουν στο Ντουμπάι γι αυτό και πήγε σε εκείνο το μίτινγκ με τους δικηγόρους, που εξέταζαν τις λεπτομέρειες του διαζυγίου» κατέληξε θυμωμένος ο θρύλος των γηπέδων.

Πήγε να τον κάνει πάσα και στον Μουρίνιο

Ο Αγκουέρο εκμεταλλεύτηκε πολύ το τεράστιο όνομα του πεθερού του. Τον  Σεπτέμβριο του 2011, ο Μαραντόνα τότε προπονητής της Αλ Ουάσλ, αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με τον Ζοσέ Μουρίνιο ώστε ο δεύτερος να πάρει τον γαμπρό του, Σέρχιο Αγκουέρο, στην Ρεάλ Μαδρίτης! Είχε πει: «Πριν ο γαμπρός μου υπογράψει συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Σίτι μίλησα με τον Μουρίνιο επειδή ο γαμπρός μου είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στην τακτική και στο στιλ παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν τον είχε αποκτήσει η Ρεάλ θα είχε φτάσει στο ίδιο επίπεδο με τη Μπαρτσελόνα», κατέληξε κάνοντας αυστηρή κριτική στον «ξεροκέφαλο» Ζοσέ Μουρίνιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις