Site icon NewsIT

Όταν το γυαλί… ραγίσει – “Χολωμένος” ο Ζαγοράκης με Βρύζα

10.09.2012 | 10:57
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει σοβαρά παράπονα από τη στάση του Ζήση Βρύζα στο προσωπικό θέμα που έχει προκύψει για τον πρώην πρόεδρο με το πόρισμα και τη δίωξη του Εισαγγελέα, θεωρώντας ότι τον έχει αφήσει... ακάλυπτο

Δημοσίευμα της εφημερίδας “Sportday” εμφανίζει τον Θοδωρή Ζαγοράκη έντονα δυσαρεστημένο με τον Ζήση Βρύζα με τις σχέσεις των δυο αντρών να βρίσκονται στο χειρότερο σημείο καθώς έχουν να μιλήσουν εδώ και πολύ καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζαγοράκης θεωρεί πως στην υπόθεση της ποινικής δίωξης που του ασκήθηκε για υπεξαίρεση, ο Βρύζας δεν τον υποστήριξε, δεν τον κάλυψε ηθικά και νομικά και επίσης θεωρεί πως τον εξέθεσε με την στάση του.

Από την πλευρά του ο Βρύζας προτιμά να κρατά αποστάσεις από την συγκεκριμένη υπόθεση καθώς, όπως ισχυρίζεται, εκείνη την περίοδο ήταν απλώς ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Η τελευταία φορά που ο Βρύζας είχε αναφερθεί στον Ζαγοράκη ήταν τον περασμένο Ιούλιο όταν είχε πει πως “… ορισμένες αρχές που έχεις στην ζωή σου είναι πάνω από φιλίες”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version