Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ούλι Χένες: «Τα λεφτά των Παρί και Σίτι δεν αρκούν για τίτλους»

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ αρχείου reuters

Ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, “κάρφωσε” την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μάντσεστερ Σίτι, κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας στο podcast “11 Lives”, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη ζωή του.

«O Nασέρ Αλ Κελαϊφί είναι ο νέος Ούλι Χένες; Όχι, δεν το νομίζω. Δεν ξέρω καν αν του αρέσει το ποδόσφαιρο. Και έπειτα δούλεψα σκληρά για να κερδίσω τα χρήματά μου, εκείνος τα πήρε δώρο, του τα δίνουν και δεν χρειάζεται να δουλέψει για να τα κερδίσει. Και όταν θέλει ποδοσφαιριστή, θα πάει να δει τον εμίρη του» τόνισε χαρακτηριστικά.
«Η νίκη στον τελικό του Champions League του 2020 με κάνει χαρούμενο κάθε φορά που τη θυμάμαι. Με ικανοποιεί να ξέρω ότι, παρά τον υπέρογκο προϋπολογισμό τους, δεν έχουν κατακτήσει τίποτα εκτός Γαλλίας, όπως η Σίτι εκτός Αγγλίας. Τίποτα απολύτως. Και θα χάσουν πάλι από εμάς, δεν θα γίνεται πάντα, αλλά θα γίνει. Το να τους νικάω με κάνει χαρούμενο, με τονώνει, είναι σαν να τους λέω “δεν φτάνουν τα λεφτά σου”» πρόσθεσε, ενώ ολοκλήρωσε επικρίνοντας τη διοίκηση των δύο συλλόγων:
«Δεν βάζουμε όλα τα χρήματα στο τραπέζι για μία μεταγραφή, προκειμένου να γιορτάσουμε για ένα ή δύο χρόνια και μετά τίποτα. Όταν παίρνεις αποφάσεις, πρέπει να φροντίζεις να έχεις σταθερότητα ακόμα και για τα επόμενα 3-4 χρόνια και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα καταρρεύσουν όλα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις