Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ουντινέζε – Γιουβέντους 2-2: Γκέλα με υπογραφή Σέζνι, ακυρώθηκε γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ουντινέζε – Γιουβέντους 2-2: Γκέλα με υπογραφή Σέζνι, ακυρώθηκε γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Γιουβέντους προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Ουντινέζε στο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει το διπλό στην πρεμιέρα της στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα, μιας και ο Σέζνι τα έκανε…θάλασσα με παιδαριώδη λάθη στο δεύτερο μέρος (2-2). Ακυρώθηκε γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις.

Ο Μαξ Αλέγκρι δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Γιουβέντους. Η Γηραιά Κυρία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κι άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ με φοβερή εκτέλεση του Ντιμπάλα, ενώ στο 23′ ο Κουαδράδο έγραψε το 2-0, ύστερα από ασίστ του Ντιμπάλα.

Όλα έδειχναν ότι η Γιουβέντους θα περνούσε άνετα από την έδρα της Ουντινέζε, ωστόσο ο τερματοφύλακας της, Σέζνι, είχε διαφορετική άποψη. 

Στο 51’ ο Περέιρα μείωσε σε 2-1 με πέναλτι, ενώ ο Ντεουλοφέου στο 84’ εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος του Σέζνκι κι έκανε το 2-2.

Η Γιουβέντους βρήκε και τρίτο γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, αλλά τελικά δεν μέτρησε καθώς ο Πορτογάλος ήταν εκτεθειμένος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις