Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ουντινέζε – Ίντερ 3-1 για την 7η αγωνιστική στη Serie A

Ουντινέζε – Ίντερ 3-1 για την 7η αγωνιστική στη Serie A
ΑΠΕ

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie A ανέβηκε η Ουντινέζε, μετά το 3-1 επί της Ίντερ. Πλέον, θα περιμένει το αποτέλεσμα του Μίλαν – Νάπολι, για να δει εάν θα παραμείνει στην κορυφή.

Η Ουντινέζε κάνει πρωταθληματική πορεία στο ξεκίνημα της σεζόν στη Serie A. Η ομάδα του Αντρέα Σοτίλ νίκησε εντός έδρας την Ίντερ (3-1) με ανατροπή και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα,

Η Ουντινέζε έφτασε τους 16 βαθμούς και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του Μίλαν – Νάπολι (έχουν 16 βαθμούς), αλλά και το ματς της Αταλάντα (14 β.) στην έδρα της Ρόμα για να δει εάν θα παραμείνει στην πρώτη θέση. Την ίδια στιγμή, η Ίντερ γνώρισε την 3η της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα (12 β.).

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 5′ από το φάουλ του Μπαρέλα, οι «μπιανκονέρι» επιβλήθηκαν 3-1, στερώντας από την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι τη δυνατότητα να «πατήσει» κορυφή. Οι «μικρές ζέβρες» ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Σκρίνιαρ και «κλείδωσαν» τη σπουδαία νίκη τους με δύο γκολ που πέτυχαν μετά το 84΄. Ο Αρσλάν διαμόρφωσε στο 90+3′ το τελικό σκορ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις