Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ουτρέχτη – Άγιαξ 4-3: Νέα ήττα για τον αντίπαλο της ΑΕΚ σε επεισοδιακό παιχνίδι με διακοπές

Ουτρέχτη – Άγιαξ 4-3: Νέα ήττα για τον αντίπαλο της ΑΕΚ σε επεισοδιακό παιχνίδι με διακοπές

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος για τον Άγιαξ, ο οποίος πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στο ολλανδικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στο Europa League, Άγιαξ, γνώρισε ακόμη μία ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Ολλανδίας, καθώς έχαασε με 4-3 από την Ουτρέχτη, σ’ ένα ματς που χαρακτηρίσθηκε από διπλή ανατροπή!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 44ο λεπτό με τον Φλαμίνγκο και στο 48΄ διπλασιάσαν τα τέρματα τους με τον Φαν Ντερ Χουρν. Ο «Αίαντας» αντέδρασε άμεσα και δραστικά, με αποτέλεσμα να μειώσει πέντε λεπτά αργότερα με τον Χλίνσον, ο οποίος στο 55ο λεπτό «έφερε το ματς στα ίσα».

Η ολική ανατροπή για την ιστορική ομάδα, ήλθε στο 64ο λεπτό με το πέναλτι του Μπεργκβάϊν, όμως ο νεοεισελθείς Τούνστρα έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, ισοφαρίζοντας σε 3-3 στο 71ο λεπτό. Στο 88ο λεπτό, ο διαιτητής του αγώνα, Ντένις Χίγκλερ, αποφάσισε να διακόψει προσωρινά την αναμέτρηση, μετά από ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Ύστερα από περίπου 20 λεπτά, ο αγώνας άρχισε εκ νέου, με την Ουτρέχτη να φθάνει σε μία απίστευτη ανατροπή, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φράουλο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο προπονητής του Αγιαξ, Μόρις Στάϊν, χρησιμοποίησε τους: Γκόρτερ (74΄ λ.τρ. Ραμάτζ), Σόσα (90+5΄ Ακπομ), Χάτο, Σουτάλο, Γκααεϊ, Ταχίροβιτς (90+5΄ Φαν Ντε Μπούμεν), Χλίνσον, Τέϊλορ, Φορμπς (59΄ Μπεργκχουϊς), Μπρομπέι, Μπεργκβάϊν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις