Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ούνικς Καζάν – Παναθηναϊκός, Πασκουάλ: «Χάσαμε τον έλεγχο!»

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Απογοητευμένος ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκούμ, Τσάβι Πασκουάλ για τον τρόπο που ηττήθηκε η ομάδα του εκτός έδρας από την Ούνικς Καζάν (83-81).

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ την Ούνικς Καζάν. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, στο οποίο είχαμε τον έλεγχο για 37 λεπτά. Έπειτα αρχίσαμε να χάνουμε τον έλεγχο και κάναμε πολλά λάθη. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο και η Ούνικς πήρε τη νίκη επειδή έπαιξε καλά στο τέλος. Δεν μπορώ να εξηγήσω επ’ ακριβώς τα λάθη μας στα τελευταία λεπτά. Είναι δύσκολο. Σε μερικές περιπτώσεις χάσαμε τη μπάλα όταν ξεκινούσαμε αιφνιδιασμό», είπε αρχικά ο Καταλανός και πρόσθεσε: «Διαμαρτυρηθήκαμε και δεχθήκαμε τεχνική ποινή. Επίσης χάσαμε και μερικά εύκολα σουτ κάτω από το καλάθι. Συμβαίνουν αυτά. Κάποιες φορές παίζεις καλύτερα, κάποιες άλλες παίζεις άσχημα. Σε γενικές γραμμές η ομάδα έπαιξε καλά για 37 λεπτά, αλλά στο τέλος έγινε το αντίθετο και χάσαμε το ματς».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Εβγκένι Πασούτιν, είπε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν τα παρατήσαμε. Συνεχίσαμε να παλεύουμε, βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, περιορίσαμε τα λάθη μας, βάλαμε τα μεγάλα σουτ και πήραμε μία σημαντική νίκη. Ήταν μία πολύ καλή νίκη που μας δίνει χαμόγελα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την υποστήριξη».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε