Δευτέρα, 26 Φεβ.
14oC Αθήνα

ΠΑΕ Άρης υπέρ της αποχής των διαιτητών: «Πλήρως δικαιολογημένη απόφαση – Όλα στο φως»

ΠΑΕ Άρης υπέρ της αποχής των διαιτητών: «Πλήρως δικαιολογημένη απόφαση – Όλα στο φως»
Eurokinissi

Μετά τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ήταν η σειρά της ΠΑΕ Άρης να πάρει θέση, για την αποχή των Ελλήνων διαιτητών από τη… δράση, μετά τις απειλές που δέχθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου, μετά το Βόλος – Ολυμπιακός.

Η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε την απόλυτη στήριξή της προς τους Έλληνες διαιτητές -μετά τις απειλές που δέχθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου- τονίζοντας πως είναι “… η τελευταία ευκαιρία της ελληνικής διαιτησίας να υπερασπιστεί το κύρος και την αξιοπρέπειά της, ώστε να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη”.

Η θέση των Θεσσαλονικέων:

Η ΠΑΕ Άρης στηρίζει απολύτως την απόφαση των διαιτητών να απέχουν από τους αγώνες της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Με δεδομένο ότι τα όσα υπέστη ο κ. Παπαπέτρου δεν αποτελούν εξαίρεση, καθώς δεν είναι η πρώτη ή η μοναδική περίπτωση Έλληνα διαιτητή που δέχεται απειλές κατά της ζωής του ίδιου, αλλά και της οικογένειάς του, η αντίδραση των διαιτητών είναι πλήρως δικαιολογημένη. Ίσως και καθυστερημένη αν σκεφτεί κανείς τι έχει προηγηθεί.

Αμφιβάλλουμε, δυστυχώς, αν παρόλη την εύλογη αγανάκτηση θα είναι το τελευταίο επεισόδιο εκφοβισμού και έμμεσου εκβιασμού, καθώς ούτε τώρα δεν «φτάνει το -περίφημο- μαχαίρι στο κόκαλο».

Θεωρούμε δεδομένο ότι ο κ. Παπαπέτρου θα καταθέσει με παρρησία στον Άρειο Πάγο και το ίδιο θα πρέπει να πράξουν όσοι ακόμη κληθούν από την Δικαιοσύνη να συνδράμουν.

Διότι είναι αυτονόητη υποχρέωση όλων μας, αλλά κυρίως της Ελληνικής Πολιτείας, η οποία έχει και την τελική ευθύνη, να απαλλαγεί -επιτέλους- το ελληνικό ποδόσφαιρο από «μαφιόζικες» πρακτικές, που το κρατούν δέσμιο συγκεκριμένων συμφερόντων.

Τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία της ελληνικής διαιτησίας να υπερασπιστεί το κύρος και την αξιοπρέπειά της, ώστε να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των φιλάθλων.

Ειδάλλως θα συνεχίσουν να έρχονται ξένοι… β’ διαλογής με τις γνωστές συνέπειες.

Όλα στα φως, τίποτα στο σκοτάδι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις