Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Στα όρια της ανικανότητας ο Μπένετ, οφείλει να παραιτηθεί»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Στα όρια της ανικανότητας ο Μπένετ, οφείλει να παραιτηθεί»
ΦΩΤΟ intime

Έξαλλοι είναι και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τους ορισμούς της ΚΕΔ στην 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και καλούν τον Στιβ Μπένετ να παραιτηθεί.

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το μη ορισμό elite διαιτητή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και “επιτίθεται” στον Μπένετ, ενώ σημειώνει διαιτητικά λάθη εναντίον των “πρασίνων” τόσο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όσο και στον αγώνα με τον Άρη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει να μην διαμαρτύρεται σχετικά με τις επιλογές διαιτητών, ώστε να μη συμβάλλει στο τοξικό κλίμα πριν τους αγώνες. Mετά, όμως και το σημερινό ορισμό στο ντέρμπι, οφείλουμε να τονίσουμε ότι κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Μας εκπλήσσει η συστηματική αδυναμία -στα όρια της ανικανότητας- του κυρίου Μπένετ να βρει elite διαιτητές, όπως συμφωνήσαμε στην πρόσφατη συνάντηση μας. Αν δεν μπορεί να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του, οφείλει να παραιτηθεί.

Ήδη σε δύο από τους τρεις αγώνες playoffs που έχουμε παίξει, γίναμε μάρτυρες μεροληπτικών διαιτησιών κατά του Παναθηναϊκού: του Νταμπάνοβιτς στο ματς με την ΑΕΚ και του Μπόγκναρ εχθές να ανέχεται αντιαθλητικό μαρκάρισμά που έσπασε την επικαλαμίδα του Κλεϊνχέισλερ, τιμωρώντας με κίτρινη αντί για κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή του Άρη.

Ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος, αυτές οι διαιτησίες συνιστούν αλλοίωση της εικόνας των playoffs, απ’ όπου θα προκύψει ο πρωταθλητής.

Υπό αυτές τις συνθήκες, εκφράζουμε τις έντονες ανησυχίες και επιφυλάξεις μας για τη δίκαιη διεξαγωγή των playoffs.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις