Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πάει για το “μπαμ” με Μανωλά η Ίντερ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στο στόχαστρο της Ίντερ βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς. Οι “νερατζούρι” φαίνεται πως είναι έτοιμοι να καταθέσουν μία σούπερ πρόταση για να κάνουν δικό τους τον διεθνή Έλληνα κεντρικό αμυντικό της Ρόμα.

Σύμφωνα με την ιταλική αθλητική εφημερίδα Corriere dello Sport, η Ίντερ στράφηκε στην περίπτωση του Μανωλά, μιας και δεν κατάφερε να κάνει δικό της τον Καλντάρα της Αταλάντα, ο οποίος καταλήγει στη Γιουβέντους.

“Ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, θεωρείται ιδανικός για την οπισθοφυλακή της, τόσο από τεχνική άποψη όσο και προοπτική. Ο Ελληνας, στην πραγματικότητα, είναι ισχυρός, γρήγορος και έξυπνος. Με λίγα λόγια, ιδανικός για μια άμυνα που πρέπει πάντα να παραμένει σε υψηλά επίπεδα, όπως θέλει ο Πιόλι, και δείχνει ιδανικός συνεργάτης του Μιράντα. Ο Μανωλάς, θα γίνει 26 στις 14 Ιουνίου, οπότε είναι ώριμος, αλλά εξακολουθεί να έχει περιθώρια ανάπτυξης. Επιπλέον, με δύο χρόνια εμπειρίας στο ιταλικό πρωτάθλημα, τα προβλήματα ένταξης θα μειωθούν”, ανέφερε μεταξύ άλλων η εφημερίδα.

Η μισή… Ευρώπη φαίνεται πως ενδιαφέρεται για τον Κώστα Μανωλά, με τον γενικό διευθυντή της Ρόμα, Μάουρο Μπαλντιτσόνι, να προσπαθεί να ηρεμήσει τους φίλους της ιταλικής ομάδας, διαψεύδοντας την ύπαρξη κάποιας επίσημης πρότασης μέχρι τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε