Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πάφος – Παναθηναϊκός 2-2: Έβγαλε αντίδραση με Βέρμπιτς και Κρυπαράκο

Πάφος – Παναθηναϊκός 2-2: Έβγαλε αντίδραση με Βέρμπιτς και Κρυπαράκο

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Πάφο σε φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο, το οποίο έγινε μπροστά στους ενθουσιώδεις φίλους του τριφυλλιού, οι οποίοι δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στo πρώτο ημίχρονο του αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ωστόσο έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος και με σκόρερ τους Βέρμπιτς και Κρυπαράκο κατάφερε να ισοφαρίσει.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αρνείται να ηττηθεί και στα φιλικά παιχνίδια, δείχνοντας χαρακτήρα σε ακόμα μία αναμέτρηση.

Ο έμπειρος τεχνικός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το φιλικό κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά. Ο Λοντίγκιν ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Βαγιαννίδη και Χουάνκαρ στα άκρα της άμυνας και τον Πούγγουρα με τον Σάρλια στα στόπερ. Ρούμπεν Πέρεθ και Συμεωνίδης ήταν στον άξονα, ο Μπερνάρ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, ο Παλάσιος στο αριστερό άκρο, ο Σαβιέρ στο δεξί και ο Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Η Πάφος άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό. Ο Βαλακάρι βρέθηκε μόνος στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η κυπριακή ομάδα βρήκε και δεύτερο γκολ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Ο Χέσταντ έδωσε στον Μπεντανκόρ, ο οποίος με άψογη εκτέλεση έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι ανέβασαν στροφές και έκλεισαν τους Κύπριους στα καρέ τους. Στο 76′ ο Βέρμπιτς κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ο Σλοβένος, μειώνοντας σε 2-1 στο 77’.

Στο 80’ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε (2-2) με τον νεαρό Κρυπαράκο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Τα γκολ του Παναθηναϊκού:

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΦΟΣ: Ολαθάμπαλ, Δημητρίου, Παλάσιος, Μιχαήλ, Χαραμπάτζε, Χέσταντ, Παλέγιο, Ταβάρες, Χόκο, Μπετανκούρ, Βαλακάρι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν (62′ Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης (78′ Κρυπαράκος), Πούγγουρας (62′ Σιδεράς), Σάρλια (53′ Μάγκνουσον), Χουάνκαρ (46′ Σάντσες), Συμεωνίδης (Τσοκάι), Πέρεθ (62′ Κυριόπουλος), Μπερνάρ (62′ Βέρμπιτς), Παλάσιος (46′ Κώτσιρας), Σαβιέρ, Σπόραρ (62′ Καμπετσής).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις