Κυριακή, 14 Απρ.
20oC Αθήνα

Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Αναχώρησε η ελληνική αποστολή για την Γλασκόβη

Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Αναχώρησε η ελληνική αποστολή για την Γλασκόβη

Η ελληνική αποστολή αναχώρησε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί στην Γλασκόβη, με το κλίμα εντός των αθλητών να είναι εξαιρετικό.

Η Ελλάδα θα έχει εκπροσώπηση από εννέα αθλητές στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα γίνει στην Γλασκόβη το τριήμερο 1-3 Μαρτίου, με όλα τα μέλη της «γαλανόλευκης» να έχουν αισιοδοξία και πίστη για επιτυχίες και μετάλλια.

Όπως είναι λογικό τα βλέμματα συγκέντρωσε επάνω του ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος ανέφερε:

«Είμαι αρκετά σίγουρος και δυνατός για τον εαυτό μου. Ξέρω πως είναι αυτές οι διοργανώνεις και τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις το στόχο σου. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω πως μπορώ να κυνηγήσω ακόμη και το ατομικό μου ρεκόρ. Με προβληματίζει λίγο ο πρωινός αγώνας, θα είχα περισσότερη αυτοπεποίθηση αν ο αγώνας ήταν απόγευμα.

Και πέρυσι που ο αγώνας ήταν πρωί δεν έκανα όσο καλό αγώνα θα ήθελα. Σε κάθε μου εμφάνιση προσπαθώ να ξεκινάω με ένα καλό άλμα και να απαντάω στο τέλος αν χρειαστεί».

Από την δική του πλευρά ο Δημήτρης Τσιάμης υπογράμμισε:

“Δεν είχα προετοιμαστεί ιδιαίτερα για τον κλειστό και η αλήθεια είναι πως η πρόκριση δεν είναι κάτι που περίμενα. Ελπίζω να καταφέρω στη Γλασκόβη να βγάλω το άλμα που ήθελα και δεν έκανα στους αγώνες που προηγήθηκαν και να βρεθώ στην 8άδα».

Ο Κώστας Δουβαλίδης ο οποίος θα γίνει ο μοναδικός Έλληνας με έξι παρουσίες στην διοργάνωση ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την έκτη μου συμμετοχή σε παγκόσμιο, που είναι και οι περισσότερες από Έλληνα αθλητή στη διοργάνωση. Είναι και αυτό ένα σπουδαίο ρεκόρ για εμένα».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Γλασκόβη βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (26/2) η Κατερίνα Στεφανίδη, μετά από ένα ταξίδι που διήρκησε περίπου 30 ώρες. Το μεγαλύτερο, όμως, πρόβλημα για την αθλήτρια μας δεν ήταν η κούραση από το ταξίδι, αλλά το γεγονός ότι δεν έφτασαν ποτέ στον τελικό προορισμό οι βαλίτσες και τα κοντάρια της!

Η αθλήτρια αναμένει ενημέρωση για το πότε θα παραλάβει τα πράγματα της, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να επικεντρωθεί στην προετοιμασία της για τη διοργάνωση.

Την Πέμπτη θα ταξιδέψει για τη Γλασκόβη ο Εμμανουήλ Καραλής.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις