Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ: Συγκλονίζει η σύζυγος νεκρού εργάτη

ΦΩΤΟ Reuters
Reuters

Μια ακόμα ομολογία για απάνθρωπες συνθήκες! Σοκάρουν τα λόγια της συζύγου ενός εργάτη από το Νεπάλ που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εργασιών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, που θα γίνει το Νοέμβριο του 2022.

Ο Ρούμπα ήταν ένας από τους χιλιάδες εργάτες από Νεπάλ που ταξίδεψαν στο Κατάρ για να εργαστούν ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Η σύζυγος του και μητέρα του παιδιού τους… ραγίζει καρδιές στη Daily Mail, με όσα αποκαλύπτει…

“Η ζωή του φαίνεται πως άξιζε τόσο λίγο τελικά. Ήθελα απλά να είναι εδώ μαζί μου, χωρίς να ζητάω χρήματα για τη ζωή του. Όταν μου είπαν ότι πέθανε ένιωσα σαν να έπεφτα από τον ουρανό. Ήταν πέρα από κάθε φαντασία. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πώς μπορώ να τον ξεχάσω;

Είπαν ότι η καρδιά του ευθύνεται για τον θάνατό του, αλλά ποτέ δεν είχε πρόβλημα. Μου έλεγε για τη ζέστη εκεί έξω, πως ένιωθε τη ζέστη του δρόμου κάτω από τα παπούτσια του.

Μου έλεγε ότι δεν υπήρχε σκιά στο γήπεδο όταν κρεμόταν στα σχοινιά. Δούλευε πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν είχε πρόβλημα με την υγεία του”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Παχρίν έλαβε το… μοιραίο τηλεφώνημα από έναν συνάδελφό του, ο οποίος της είπε: “Πέθανε στον ύπνο του”.

Μια ώρα αργότερα της τηλεφώνησε ένας υπεύθυνος, με τη γυναίκα να αποκαλύπτει πως: “Είπαν ότι θα δικαιούταν αποζημίωση αν πέθαινε

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους σύμφωνα με τα στοιχεία της εθνικής στατιστικής σοκάρουν καθώς πάνω από 18.000 εργάτες που εργάζονται για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης, έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας των αντίξοων συνθηκών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις