Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών: Οι καλύτερες στιγμές της προημιτελικής φάσης σε ένα βίντεο

Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών: Οι καλύτερες στιγμές της προημιτελικής φάσης σε ένα βίντεο

Στην τελική ευθεία μπαίνει από αύριο Τρίτη (15/8) το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών που διεξάγεται στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, με τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στην Ισπανία και τη Σουηδία.

Η “Ρόχα” χρειάστηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ, Ολλανδίας, με 2-1 στην παράταση, ενώ οι Σκανδιναβές έκαμψαν την αντίσταση της πολύ μαχητικής Ιαπωνίας με το ίδιο σκορ.

Αμφότερες οι αναμετρήσεις χαρακτηρίστηκαν από έντονη συγκίνηση με δάκρυα εκατέρωθεν. Για άλλες, όμως, ήταν χαράς και για άλλες απογοήτευσης, αφού οι αποκλεισμοί πλέον είναι αρκετά οδυνηροί.

Ακολουθεί την Τετάρτη (16/8) ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ της Αγγλίας και της Αυστραλίας.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης άφησαν εκτός συνέχειας την εκπληκτική Κολομβία της Λίντα Καϊσέδο (2-1), ενώ οι οικοδέσποινες απέκλεισαν σε μια συγκλονιστική διαδικασία πέναλτι με είκοσι εκτελέσεις τη Γαλλία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα συναρπαστικά γεγονότα συνέβησαν στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου γυναικών με όλα τα γκολ και το δράμα που εκτυλίχθηκε με πανηγυρισμούς και δάκρυα:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις