Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Πανελλήνιο ρεκόρ για τη Ντρισμπιώτη στα 35 χλμ βάδην

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Πανελλήνιο ρεκόρ για τη Ντρισμπιώτη στα 35 χλμ βάδην
ΦΩΤΟ Intime

«Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έφτασε μια ανάσα από τη ζώνη των μεταλλίων κατακτώντας την τέταρτη θέση στα 35χλμ βάδην του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου Όρεγκον.

Η Ντρισμπιώτη εντυπωσίασε τους πάντες για μια ακόμη φορά  τερματίζοντας στην τέταρτη θέση με χρόνο 2.41.58, σημειώνοντας παράλληλα  πανελλήνιο ρεκόρ (κατέρριψε το δικό της 2:47.48) ενώ πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση Ελληνίδας στο αγώνισμα στην Ιστορία της διοργάνωσης.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη χαρά μου. Ήταν πολύ ωραία κούρσα. Στο τελευταίο πεντάρι ανέβασα ρυθμό για να βρω τις θέσεις που ήθελα. Ήξερα ότι μπορούσα να κάνω τέτοια κούρσα, αλλά όχι τόσο γρήγορη. Ήταν η πιο γρήγορη κούρσα της καριέρας μου, μία από τις αγαπημένες κούρσες μου», ήταν τα πρώτα λόγια της μετά τον τερματισμό.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κίμπερλι Γκαρσία Λεόν, από το Περού, η οποία είχε τερματίσει πρώτη και στα 20 χλμ. Τη δεύτερη θέση η Καταρζίνα Ζντζιέμπλο, από την Πολωνία ενώ τις θέσεις στο βάθρο συμπλήρωσε η Σιζιε Κιεγιάνγκ από την Κίνα, τερματίζοντας στη τρίτη θέση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις