Αθλητικά

Παίρνει… σύνταξη ο Τεν Κάτε

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε το τέλος της προπονητικής του καριέρας και αναζητεί πλέον άλλη θέση στο ποδόσφαιρο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόθεση του Τεν Κάτε είναι να αασχοληθεί με το χώρο του ποδοσφαίρου είτε ως σύμβουλος είτε σε διοικητικό πόστο αλλά σίγουρα δεν έχει σκοπό να συνεχίσει την προπονητική, όπως άλλωστε είχε προαναγγήλει:

“Αν και στα 56 μου χρόνια είναι δύσκολο να αναφέρεις τη λέξη σύνταξη, εγώ με την προπονητική τελείωσα. Δεν σκοπεύω να ξανακαθίσω σε πάγκο ομάδας, αλλά φυσικά δεν τελείωσα με το ποδόσφαιρο” τόνισε ο Χεν Τεν Κάτε που η τελευταία του δουλειά ως προπονητής ήταν στο Κατάρ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα