Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Παλικαρίσιος βαθμός για Παναιτωλικό στην έδρα του Πλατανιά

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά ο Παναιτωλικός είχε σε μεγάλη ημέρα τον τερματοφύλακα Κυριακίδη και με γκολ λίγο πριν τη λήξη έφυγε από την έδρα του Πλατανιά με την ισοπαλία (1-1).

Μια φαινομενικά εύκολη νίκη του Πλατανιά επί του Παναιτωλικού των 10 παικτών, μετατράπηκε στο τελικό 1-1 των φιλοξενούμενων με γκολ του Μαρκόβσκι στο 87′.

Με το… καλημέρα στην αναμέτρηση οι δυο ομάδες έδειξαν τις επιθετικές τους ορέξεις, με τον Πλατανιά όμως να είναι αυτός που άνοιξε το σκορ στο 7. Ο Φανούρης Γουνδουλάκης πήρε την μπάλα αρκετά έξω από την περιοχή και μόλις έφθασε κοντά στο ημικύκλιο έπιασε ωραίο σουτ και πέτυχε το 1-0, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να πιέσει στη συνέχεια, αλλά οι Κρητικοί είχαν καλύτερη επιθετική παρουσία και… άγγιξαν το δεύτερο τέρμα στο 18′, όταν ο Κυριακίδης βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον Αποστολόπουλο. Οι Αγρινιώτες ανέβασαν.. στροφές και στο 40′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μουνιός, η κεφαλιά του οποίο έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, ο Ράμος δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να νικήσει τον Κυριακίδη.

Η ανάπαυλα του αγώνα είχε μια χαρμόσυνη είδηση για έναν παίκτη του Πλατανιά. Η γυναίκα του Κουλιμπαλί γέννησε κοριτσάκι, κάτι που ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα. Με την έναρξη της επανάληψης άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα, αφού ο Μουνιός είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Παναιτωλικό με δέκα παίκτες.

Οι Κρητικοί έλεγξαν εύκολα στη συνέχεια το παιχνίδι, με τους Αγρινιώτες να οπισθοχωρούν και να ψάχνουν κάποια καλή αντεπίθεση. Οι γηπεδούχοι όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους για να “καθαρίσουν” το παιχνίδι, κάτι που το “πλήρωσαν”. Στο 87′ ο Κλέσιο εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Μαρκόφσκι πρόλαβε τον Σωτηρίου και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ, αφού το γκολ του Ράμος στο 89′ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, ενώ ο Κυριακίδης είχε μια μεγάλη απόκρουση στις καθυστερήσεις, σε μακρινό σουτ του Μουνάφο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε