Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναγιώτης Γιαννάκης για Γιάννη Ιωαννίδη: «Δημιουργήσαμε κάτι που έμεινε στην ιστορία – Coach, ευχαριστούμε για όλα»

Παναγιώτης Γιαννάκης για Γιάννη Ιωαννίδη: «Δημιουργήσαμε κάτι που έμεινε στην ιστορία – Coach, ευχαριστούμε για όλα»
Eurokinissi

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είπε το δικό του “αντίο” στον άλλοτε προπονητή του στον Άρη, Γιάννη Ιωαννίδη, με μία όμορφη ανάρτηση στα social media.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης “έφυγε” από τη ζωή, αφήνοντας… φτωχότερο το χώρο του αθλητισμού και ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποχειρέτησε τον άνθρωπο με τον οποίο έζησε κάποια από τα καλύτερά χρόνια της ζωής του και με τον οποίο έγραψε.. Ιστορία στα παρκέ, με τον Άρη.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Γιαννάκη

“Είναι πολύ δύσκολη στιγμή να αποχαιρετάς ανθρώπους με τους οποίους έχεις ζήσει μερικά από τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής σου. Ήταν εκείνος που εισηγήθηκε τη μεταγραφή μου στον Άρη , πίστεψε σε εμένα και όλοι μαζί δημιουργήσαμε κάτι που έμεινε στην ιστορία γιατί άλλαξε τα δεδομένα της εποχής στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης υπήρξε ένας ξεχωριστός άνθρωπος και προπονητής, που έγραψε τη δική του ιστορία στο μπάσκετ. Παθιασμένος με το παιχνίδι, ασυμβίβαστος με την ήττα, άφησε το δικό του στίγμα και συνέβαλε τα μέγιστα στην εκτόξευση της δημοτικότητας του μπάσκετ. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ειδικά στην σύζυγό του, την Γιούλα και την κόρη τους. Coach ευχαριστούμε για όλα. Καλό σου ταξίδι, να είσαι καλά εκεί που πας”.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannakis Academy (@giannakisacademy)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις