Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναγιώτης Κατσούρης: Το μήνυμα του ΠΑΟΚ και η φανέλα του αείμνηστου ποδοσφαιριστή στην μπουτίκ της ομάδας

Παναγιώτης Κατσούρης: Το μήνυμα του ΠΑΟΚ και η φανέλα του αείμνηστου ποδοσφαιριστή στην μπουτίκ της ομάδας
paokfc/facebook

Ο Παναγιώτης Κατσούρης βύθισε πριν από 26 χρόνια τον ΠΑΟΚ στο πένθος και οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν να ξεχάσουν το χαμογελαστό “αστέρι” της ομάδας, που έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου του 1998.

Σαν σήμερα πριν 26 χρόνια ο ΠΑΟΚ θρήνησε το χαμό του Παναγιώτη Κατσούρη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα και βύθισε σε πένθος την «ασπρόμαυρη» οικογένεια.

Ο Παναγιώτης Κατσούρης είχε δυο πάθη. Το ποδόσφαιρο και τα αυτοκίνητα. Το τελευταίο έμελλε να τον “προδώσει” στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, στα 22 του χρόνια. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής –διεθνής με την Ελπίδων– “χάθηκε” στις 9 Φεβρουαρίου 1998, επιστρέφοντας σπίτι του από αγώνα 5Χ5.

Συνολικά αγωνίστηκε 29 φορές με τον Δικέφαλο στο στήθος και πέτυχε 3 γκολ. H οικογένεια του ΠΑΟΚ τιμά κάθε χρόνο την μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη. Από το 2009 έχει καθιερωθεί στη μνήμη του το ετήσιο Τουρνουά Ακαδημιών «Παναγιώτης Κατσούρης».

Παράλληλα, όπως φάνηκε και σε ανάρτηση στα social media, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβαλε στην μπουτίκ της ομάδας φανέλες του Παναγιώτη Κατσούρη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις