Δευτέρα, 3 Ιουν.
29oC Αθήνα

Παναιτωλικός για… πλέι οφ! “Έλαμψε” ο Μουνιός με Λεβαδειακό

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ Eurokinissi
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ Eurokinissi

Η ανοδική πορεία του Παναιτωλικού συνεχίζεται, με την ομάδα του Αγρινίου να παίρνει σπουδαίο “τρίποντο” επί του Λεβαδειακού με 2-0, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μουνιός, ο οποίος στο ντεμπούτο του με την φανέλα των γηπεδούχων πέτυχε και τα δύο γκολ του αγώνα. Ακόμα πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ η ομάδα του Ματζουράκη.

Μεγάλο εντός έδρας “τρίποντο” για τον Παναιτωλικό (2-0 επί του Λεβαδειακού), που έφθασε τους 29 βαθμούς και πλησίασε ακόμη περισσότερο την πρώτη πεντάδα.

Πιεστικοί από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι, ανάγκασαν τους Βοιωτούς να έχουν ελάχιστες επιθετικές προσπάθειες και να περιοριστούν στο να αμύνονται. Οι Αγρινιώτες έπιασαν πολύ καλό ρυθμό, έφτασαν αρκετές φορές κοντά σε ένα γκολ -κυρίως με τον Ουάρντα- αλλά βρήκαν μπροστά τους έναν πολύ καλό Βερέμκο, που έδιωχνε οτιδήποτε πήγαινε προς στην εστία του.

Ο Λεβαδειακός συνέχισε να μην έχει… σφυγμό (μόνο ο Ατζαγκούν έδειξε καλά στοιχεία), κρατώντας όμως το “μηδέν” στην εστία του. Ουάρντα και Πάουλο έφεραν πολλές φορές σε δύσκολη θέση την αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο καλό ρυθμό και στην επανάληψη, με μόνη διαφορά πως οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση και τα ποσοστά κατοχής της μπάλας. Πάντως, ο Παναιτωλικός ήταν και πάλι αυτός που έψαχνε περισσότερο το γκολ και… το βρήκε στο 60′, με το όμορφο πλασέ του Μουνιός (ο νεοφερμένος παίκτης μπήκε σαν αλλαγή με την έναρξη του 45λεπτου και βρήκε δίχτυα).

Τα τελευταία λεπτά είχαν και αυτά ενδιαφέρον, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την προσπάθεια τους για να πάρουν το βαθμό και τον Παναιτωλικό να διαχειρίζεται με χαρακτηριστική ευκολία την πρωτοπορία του σκορ και φτάνοντας στο τελικό 2-0 στην τελευταία φάση του ματς. Ο Κάπελ έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάσαρε στον Παπάζογλου που άδειασε τον Γιάχιτς και πλάσαρε, ο Βερέμκο έδιωξε αλλά ο Μουνιός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε