Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναιτωλικός – Ιωνικός 0-1: Νίκη και εκτός «επικίνδυνης ζώνης» οι Νικαιώτες στα πλέι άουτ της Super League 1

Παναιτωλικός – Ιωνικός 0-1: Νίκη και εκτός «επικίνδυνης ζώνης» οι Νικαιώτες στα πλέι άουτ της Super League 1
ΦΩΤΟ intime

Ο Ιωνικός νίκησε εκτός έδρας με 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1 και έμεινε εκτός «επικίνδυνης ζώνης» στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με σημαντικές ευκαιρίες και από ένα δοκάρι για τις δύο ομάδες, ο Ιωνικός ήταν αυτός που βρήκε το “δρόμο” προς τα δίχτυα και πήρε το διπλό, που τον διατηρεί πάνω από τις δύο τελευταίες ομάδες των πλέι άουτ της Super League 1.

Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι Νικαιώτες κέρδισαν πέναλτι μέσω VAR και ο Σεμπά ευστόχησε από τη “βούλα”, για το 1-0 της ομάδας του. Ο Ιωνικός είχε δοκάρι στη συνέχεια με τον Ελευθεριάδη, ενώ ο Παναιτωλικός “άγγιξε” την ισοφάριση στο τέλος με δοκάρι του Κολοβού. Το σκορ δεν άλλαξε όμως και οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη.

Οι συνθέσεις στο Παναιτωλικός – Ιωνικός

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης – Λιάβας (42’ λ. τρ. Αποστολάκης) Λάρσον Μλάντεν Χατζηθεοδωρίδης (46’ Στάγιτς) – Μάρτενσον Ντίας (76’ Ξενιτίδης) Κολοβός – Σενγκέλια (46’ Χουάνπι) Μόρσεϊ (64’ Πέδρο) Καρέλης.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης – Μύγας Τσιγκρίνσκι Ρομαό Βαλεριάνος – Σάκιτς Κάνιας – Μασάς (68’ Σόουζα) Φαντινγκά (33’ λ. τρ. Ελευθεριάδης) Σεμπά (90’ Γούλερι) – Μάντζης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις