Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Μπλόκα της αστυνομίας για τους οπαδούς του «τριφυλλιού»

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Μπλόκα της αστυνομίας για τους οπαδούς του «τριφυλλιού»
ΦΩΤΟ intime αρχείου

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στην 4η αγωνιστική της Super League 1 (16/09, 20:30, LIVE από το Newsit.gr), με τις αρχές να έχουν ανακοινώσει απαγόρευση μετακίνησης για τους οπαδούς του “τριφυλλιού”.

Η αστυνομία πάντως έχει στήσει και μία σειρά από μπλόκα προς το Αγρίνιο, για την περίπτωση που κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αψηφήσουν τα μέτρα και προσπαθήσουν να βρεθούν στις κερκίδες του του γηπέδου του Παναιτωλικού.

Σύμφωνα με το pelop.gr από το πρωί σήμερα (16/09) έχουν στηθεί αστυνομικά μπλόκα στη γέφυρα Ρίου–Αντιρρίου, αλλά και σε όλους τους δρόμους οι οποίοι οδηγούν στο Αγρίνιο (Ιτέα–Ναύπακτος, Αρτα–Αμφιλοχία κ.ο.κ.). Στα ίδια περάσματα, επίσης, θα είναι παρατεταγμένες διμοιρίες ΜΑΤ.

Δρακόντεια θα είναι δε, τα μέτρα και πέριξ του γηπέδου του Παναιτωλικού και δεν θα επιτρέπεται να πλησιάσουν τις εισόδους όσοι δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων ή φέρουν κασκόλ και άλλα διακριτικά του Παναθηναϊκού.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι χούλιγκανς θα επιχειρήσουν να σπάσουν τα μπλόκα, διότι μετά το μαχαίρωμα του οπαδού του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, οι «πράσινοι» έχουν ανοίξει βεντέτα με τους Αγρινιώτες και θέλουν να πάρουν εκδίκηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις