Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας: Παπαγιάννης και Τομας τα προβλήματα του Ράντονιτς

Παναθηναϊκός – Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας: Παπαγιάννης και Τομας τα προβλήματα του Ράντονιτς
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον προημιτελικό του με τον Κολοσσό Ρόδου (17/2, 19:15 ΕΡΤ3) για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει δυο “πονοκεφάλους”¨ενόψει του αγώνα της Παρασκευής.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Παπαγιάννης, ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος αλλά εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο. Η συμμετοχή του κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου είναι εξαιρετικά αμφίβολη, αφού -σε περίπτωση πρόκρισης- θα ακολουθήσει ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα ήθελε να ρισκάρει τη συμμετοχή του Έλληνα “ψηλού” σε αυτό το “μεγάλο” ματς.

Εκτός προπόνησης, αλλά κυρίως για προληπτικούς λόγους, έμεινε ο Ματ Τόμας που είχε δεχθεί εκείνη την αγκωνιά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του ματς με τον Προμηθέα. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάποια ζημιά και, εφόσον αισθάνεται καλά, θα είναι παρών στον αγώνα της Παρασκευής.

Να θυμίσουμε ότι στον Παναθηναϊκό περιμένουν να φτάσουν στη λύση της συνεργασίας με τον Άντριου Άντριους, προκειμένου να δηλώσουν τον Νέιτ Γουόλτερς στη θέση του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις