Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός VS Ολυμπιακός: Το ντέρμπι «αιωνίων» αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Παναθηναϊκός VS Ολυμπιακός: Το ντέρμπι «αιωνίων» αποκλειστικά στην COSMOTE TV
ΦΩΤΟ Intime

H δράση της Super League Interwetten συνεχίζεται, με το μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των Playoffs ανάμεσα Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, να έχει αποκλειστικό προορισμό την COSMOTE TV.

Το σφύριγμα έναρξης θα ακουστεί την Κυριακή 17/4 στη Λεωφόρο, με τους δύο «αιώνιους» να συναντιούνται για 3η φορά τη φετινή σεζόν. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 21.30 από το COSMOTE SPORT 1HD, σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι. Μετά την ισοπαλία στα Γιάννενα και τη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ, οι «πράσινοι» έχουν ανάγκη τη νίκη, ώστε να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες επιστροφής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έπειτα από πέντε χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» από την άλλη, θα επιδιώξουν να κάνουν ένα ακόμα βήμα, για την κατάκτηση του τρίτου συναπτού τίτλου.
Παράλληλα, στην COSMOTE TV «παίζουν» και τα Playouts της Super League Interwetten. Για την 4η αγωνιστική, το Σάββατο 16/4 στις 16.00, ο Απόλλωνας Σμύρνης θα φιλοξενήσει τον τρίτο στην κατάταξη, Βόλο ΝΠΣ (COSMOTE SPORT 3HD), ενώ στις 19.30 θα αρχίσει το Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (COSMOTE SPORT 2HD). Την Κυριακή 17/4, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχτεί τον Ιωνικό (17.15, COSMOTE SPORT 2HD).

Η δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων

Εκτός από την αγωνιστική δράση, το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT περιλαμβάνει ειδικά PreGame και PostGame shows, για όλο το ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής ομάδας της COSMOTE TV και αποκλειστικές δηλώσεις πριν και μετά από τις αναμετρήσεις.

Πριν από τη σέντρα του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, μέσα από το PregameShow του παιχνιδιού με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο, που θα βγει από τη Λεωφόρο (20.00, COSMOTE SPORT 1HD), οι τηλεθεατές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν αποκλειστικές συνεντεύξεις εκπροσώπων των δύο ομάδων και τις τελευταίες εξελίξεις από τους Δημήτρη Σπηλιόπουλο, Αποστόλη Πάνο και Αλέξανδρο Σωτηρόπουλο, που θα βρίσκονται στο ρεπορτάζ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις