Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ο διαιτητής Νίκολα Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι των play off της Superleague

11.03.2022 | 10:24
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ο διαιτητής Νίκολα Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι των play off της Superleague

Ορίστηκαν οι διαιτητές της πρώτης αγωνιστικής των play off της Superleague. Στην πρώτη “στροφή” του μίνι πρωταθλήματος ξεχωρίζει το ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ.

Ο Μαυροβούνιος Νίκολα Νταμπάνοβιτς όρισε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ για την πρεμιέρα των playoffs της Superleague, την Κυριακή (13.03.2022).

Ο 41χρονος ρέφερι θα “σφυρίξει” για πρώτη φορά σε ματς του Παναθηναϊκού, ενώ στο παρελθόν έχει δύο φορές σε αγώνες της ΑΕΚ, στις περσινές ήττες στα play off, από ΠΑΟΚ 3-1 (21/3/2021) και Ολυμπιακό 2-1 (25/4/2021). Τη φετινή σεζόν βρέθηκε στο Ιωνικός-Ατρόμητος (2-1) για την Superleague.

Μάλιστα, την Πέμπτη (10.03.2022) σφύριξε στο Μπόντο Γκλιμτ – Αλκμάαρ, στο οποίο τιμώρησε τον Χατζηδιάκο με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τοντόροβιτς και Ντούκιτς, τέταρτος ο Τάσος Παπαπέτρου, ενώ στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Αντρέ Ναρκίσο με βοηθό τον Μιχάλη Παπαδάκη.

Στα άλλα δύο ματς της πρεμιέρας θα βρεθούν Έλληνες διαιτητές. Ο Βαγγέλης Μανούχος θα είναι στο Ολυμπιακός-Άρης με τον Δημήτρη Καραντώνη στο VAR, ενώ στο ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με τον Θανάση Τζήλο στο VAR.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version