Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Περήφανος ο Αλμέιδα, προβληματισμένος ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Περήφανος ο Αλμέιδα, προβληματισμένος ο Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Παναθηναϊκό να μην πιάνει καλή απόδοση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, με τον προπονητή του τριφυλλιού να στέκεται στο στρες των παικτών του.

«Ήταν πολύ δυνατό και σημαντικό παιχνίδι. Είχαμε παραπάνω στρες από την ΑΕΚ. Αυτό φάνηκε, δεν πέρναμε αποφάσεις σωστές. Ήταν από τα παιχνίδια που δε θες να παίζεις, έπρεπε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Κατανοώ τους ποδοσφαιριστές μου από την προσπάθεια που έχουν κάνει και την κούραση.

Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Άρη δεν ξέρουμε αν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε, όμως η προσπάθεια των παικτών μου και η ανάλυση του συγκεκριμένου παιχνιδιού μπορεί να μας βοηθήσει να τα πάμε καλύτερα», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του, ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του.

“Μόλις τους είπα ότι είμαι περήφανος που προπονώ αυτό το γκρουπ. Περήφανος για την αγάπη που έχουν γι’ αυτό που έχουν, αλλά και για τον σεβασμό στη φανέλα και την ιστορία της ομάδας. Σήμερα είχαμε οκτώ ποδοσφαιριστές που είχαν προβλήματα, άλλος με στομαχόπονο, άλλος με πυρετό, και έδωσαν ό,τι είχαν», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ, ο οποίος για το θέμα του τίτλου τόνισε:

«Πάντα παραμένουν όλα ανοικτά, μέχρι και το τελευταίο ματς. Εμείς έχουμε ένα ντέρμπι και δύο ακόμα ματς. Και ο Παναθηναϊκός έχει ένα ντέρμπι μπροστά του. Πιστεύω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν περηφάνια και θα παίξουν όλοι για τη φανέλα τους και για αυτό που πρεσβεύουν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις