Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Αφιέρωμα της Marca στον Καρλίτος: «Πρώτος σκόρερ στον Όλυμπο»

Παναθηναϊκός – Αφιέρωμα της Marca στον Καρλίτος: «Πρώτος σκόρερ στον Όλυμπο»
ΦΩΤΟ intime

Ο Καρλίτος Λόπες σκοράρει κατά ριπάς για τον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα της σεζόν και προκάλεσε το ενδιαφέρον και στην πατρίδα του, με τη Marca να παρουσιάζει ένα ειδικό αφιέρωμα στον Ισπανό επιθετικό.

Το σχετικό δημοσίευμα φέρει τον τίτλο “Πρώτος σκόρερ στον Όλυμπο” και περιέχει δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού, ο οποίος και σημειώνει το διαφορετικό ρόλο που έχει φέτος στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Καρλίτος

Για την θέση του: “Παίζω σαν δεκάρι, πίσω από τον επιθετικό, με αρκετά μεγάλη ελευθερία. Νιώθω πολύ άνετα και μπορώ να εξελίξω το παιχνίδι μου γιατί οι περισσότερες μπάλες περνάνε από εκεί την περιοχή του γηπέδου. Επίσης είμαι ο συνήθης εκτελεστής των πέναλτι αλλά μέχρι στιγμής και τα δύο τα έχω παραχωρήσει σε συμπαίκτες μου. Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική, ειδικά για εμάς τους επιθετικούς.

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Μέχρι τώρα αλλάξαμε πέντε προπονητές. Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς παίζουμε πολύ καλύτερα, είμαστε πιο κοντά στο αντίπαλο τέρμα και φτιάχνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Έχουμε ένα συνδυαστικό και πολύ ελκυστικό στιλ στο παιχνίδι μας. Σκοράρω συνέχεια αλλά δεν σκέφτομαι την πρώτη θέση των σκόρερς. Όπως ο Σιμεόνε, έτσι κι εγώ, κοιτάζω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Για τους στόχους της ομάδας: Oι απαιτήσεις στον Παναθηναϊκό είναι στο μαξίμουμ, μιλάμε για μια πολύ σπουδαία ομάδα, ο κόσμος λατρεύει την ομάδα. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο, η έξοδος στην Ευρώπη είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις