Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αίτημα για κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ από εταιρίες χλοοτάπητα!

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός χρωστάει σε….πολλούς και πλέον βγήκε στην επιφάνεια και η πρώτη αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ στην Ε.Ε.Α.

Η λίστα των οφειλών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι μεγάλη και το έργο των ανθρώπων της ομάδας για να.. κρατήσουν ζωντανή την ομάδα γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Μετά το μεγάλο πρόβλημα με την περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη, ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα, εξίσου σημαντικό.

Δύο εταιρείες ζητούν να πληρωθούν μέσω της εγγυητικής της ΠΑΕ

Πιο συγκεκριμένα, δύο εταιρίες κατασκευής αγωνιστικών χώρων, οι “GREENPARK ΕΠΕ” και “GREENSCAPE ΑΕ” ζητούν κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του “τριφυλλιού” στην ΕΕΑ.

Το τριφύλλι” οφείλει χρήματα στις δυο εταιρίες για έργα που έγιναν είτε στο “Απ. Νικολαΐδης” είτε στο “Γεώργιος Καλαφάτης”.

Να τονίσουμε πως αν η εγγυητική “πέσει” κατά ένα μέρος της, τότε ο Παναθηναϊκός οφείλει εντός 15 ημερών να καλύψει το ποσό που θα έχει εκταμιευθεί.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή των “πρασίνων” στο πρωτάθλημα.

Η Ε.Ε.Α. δεν πήρε απόφαση για την υπόθεση και θα την εξεταστεί ξανά στις 19 Οκτωβρίου.

Το χαρακτηριστικό σημείο στο δελτίο Τύπου της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού

2. Αίτηση των εταιρειών «GREENPARK ΕΠΕ» και «GREENSCAPE ΑΕ» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.. ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-10-17”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις