Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αιχμές Ουζουνίδη για Στραματσόνι! Αλλαγές στο ρόστερ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε αιχμές για τη δουλειά του Αντρέα Στραματσόνι, μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Λάρισα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Παναθηναϊκό. Πολλές αλλαγές στο “πράσινο” ρόστερ τις επόμενες μέρες.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι οι ποδοσφαιριστές του είχαν ανάγκη από βοήθεια και κάποιοι δεν τους την έδωσαν.

“Δεν είχαμε ενέργεια. Ήμασταν κουρασμένοι. Ξέρω σε τι κατάσταση είναι η ομάδα, την κούραση που έχουν πάνω τους οι παίκτες, ξέρω ότι προσπάθησαν σήμερα, παρότι δεν ήταν καλοί και τους δίνω συγχαρητήρια. Στην ομάδα πρέπει να αλλάξουμε πολλά και να κάνουμε να κάνουμε ένα ρόστερ το οποίο να είναι ευέλικτο. Τα παιδιά θα θέλανε και από αλλού βοήθεια, κάποιοι δεν τους την δώσανε σήμερα, σε αυτό θα δουλέψουμε τις επόμενες μέρες”, δήλωσε ο Ουζουνίδης στην κάμερα της Nova.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί περισσότερες από 3-4 μετεγγραφές κι αυτό γιατί δεν θέλει μόνο καλούς παίκτες, αλλά ποδοσφαιριστές που να δίνουν το 100% για την ομάδα.

“Δεν έγινε καλό ματς, αλλά ήταν δυνατό. Δίκαιο το αποτέλεσμα, δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά με βάσει την απόδοση πήραμε το καλύτερο. Δεν είχαμε και πολλά παιδιά σε καλή κατάσταση. Δεν είχαμε τρεξίματα. Ότι λέω δε σημαίνει πως αναφέρομαι σε ανθρώπους που έφυγαν από την ομάδα.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Κάποιοι απ αυτούς βάζουν όμως τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα όμως θα το αλλάξουμε αυτό. Τώρα που έχουμε την ευκαιρία θα δούμε πως θα διορθώσουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία και τον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την προσπάθεια και καλή συνέχεια”, δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

“Έχω συζητήσει με τον πρόεδρο, είπαμε για 3-4 παίκτες, αλλά ίσως χρειαστούμε παραπάνω. Θέλω να βλέπω διάθεση από τους υπάρχοντες. Τι να το κάνω αν είναι καλοί παίκτες. Θέλω να βοηθούν την ομάδα. Προτιμώ να έχουμε παίκτες με μικρότερη ποιότητα αλλά που να δίνουν το 100% μέσα στο γήπεδο. Δεν είχαμε καλή απόδοση όπως σας είπα και το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε