Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η άκαρπη επαφή με Λουτσιάνο και η αποχή… διαρκείας!

Παναθηναϊκός: Η άκαρπη επαφή με Λουτσιάνο και η αποχή… διαρκείας!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Εικόνα διάλυσης! Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν χάσει κάθε ίχνος εμπιστοσύνης προς τη διοίκηση της “πράσινης” ΠΑΕ, η οποία όμως κάνει προσπάθειες για να τους επαναφέρει στις προπονήσεις.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν πράξη την απειλή τους τη Δευτέρα του Πάσχα και δεν πήγαν στην απογευματινή προπόνηση, κάτι που θα πράξουν και σήμερα..

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υπογράμμισε σε επικοινωνία που είχε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη πως οι παίκτες δεν θα επιστρέψουν στο Κορωπί, εάν δεν εξοφληθούν όλοι. Από τη στιγμή που ο Βασίλης Κωνσταντίνου έχει τονίσει στον Εβρίτη τεχνικό πως οι πληρωμές θα γίνουν Πέμπτη ή Παρασκευή, καταλαβαίνει κανείς πως η αποχή των παικτών από τις προπονήσεις θα συνεχιστεί και μπορεί να φτάσει τις 7 ημέρες.

Οι στιγμές που βιώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι κρίσιμες και παρά τις προσπάθειες της ΠΑΕ για εξομάλυνση της κατάστασης, δεν φαίνεται να υπάρχει… φως. Σημαντικό πρόβλημα φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί με τον Λουτσιάνο Νέβες, ο οποίος τονίζει ότι δεν έχει πάρει ούτε ευρώ από τη δόση του Οκτωβρίου.

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” έκαναν νέα πρόταση για διακανονισμό στον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος, όμως, την απέρριψε, παραπέμποντας τους στον μάνατζερ του. Όπως προκύπτει, ο μάνατζερ του Λουτσιάνο ξεκαθάρισε στην πλευρά του Παναθηναϊκού πως δεν πρόκειται να δεχθεί τίποτε διαφορετικό από αυτό που ζητούν σύσσωμοι οι παίκτες της ομάδας.

Έτσι, η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι δύο πολύ σημαντικές ημέρες για τον Παναθηναϊκό. Σε περίπτωση που δεν μπουν χρήματα στους λογαριασμούς των παικτών, τότε δεν αποκλείεται να πάνε στο ματς της Λεωφόρου με τον Ατρόμητο χωρίς προπόνηση! Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει από κει και πέρα η αντίδραση των φίλων της ομάδας…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις