Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Άλτμαν, ο… πρώτος του “τριφυλλιού”

ΦΩΤΟ pao.gr
ΦΩΤΟ pao.gr

Ήρθε η στιγμή για το πρώτο καλοκαιρινό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Το “τριφύλλι” ανακοίνωσε την μετεγγραφή του Ισραηλινού, Ομρί Άλτμαν.

Το πρώτο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού γι’ αυτό το καλοκαίρι είναι γεγονός, αφού οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ομρί Άλτμαν.

Ο 23χρονος Ισραηλινός μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά και υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με τον Παναθηναϊκό. Ο επόμενος παίκτης που αναμένεται να υπογράψει με τους “πράσινους” είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, με την μετεγγραφή του να ολοκληρώνεται πιθανότατα τη Δευτέρα (03/07).

Ο Άλτμαν θα ξαναφύγει για την πατρίδα του αλλά σε δύο ημέρες θα επιστρέψει, προκειμένου να ενταχθεί στη νέα ομάδα του.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ο Ισραηλινός χαφ

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Όμρι Άλτμαν. Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το Τριφύλλι.

Ο Άλτμαν γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1994 στη Ραμάτ Γκαν του Ισραήλ. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία στην ακαδημία της Μακάμπι Τελ Αβίβ και νωρίς έδειξε τις ικανότητές του. Μέλος των εθνικών ομάδων Κ-16 και Κ-17 του Ισραήλ, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της αγγλικής Φούλαμ η οποία τον απέκτησε στα 17 του. Δύο χρόνια μετά γύρισε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ το 2014 δόθηκε δανεικός στη Χαποέλ Πετάχ Τίκβα. Ένα χρόνο αργότερα τον απέκτησε η Χαποέλ Τελ Αβίβ. Διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες του Ισραήλ μέχρι και την Κ-23.”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε