Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε με πρωτότυπο τρόπο τον Γιόχανσον!

ΦΩΤΟ pao.gr
ΦΩΤΟ pao.gr

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και με τη.. βούλα ο Ματίας Γιόχανσον, που ανακοινώθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των “πρασίνων”.

Ο Γιόχανσον βρίσκεται από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην Αθήνα, πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναίκό.

 Το μεσημέρι της Παρασκευής η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Σουηδό μπακ -μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media- καλωσορίζοντας τον στα σουηδικά.

Η ανακοίνωση του “τριφυλλιού”:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Σουηδό διεθνή ποδοσφαιριστή Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας. Τον καλωσορίζουμε στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε επιτυχίες και τίτλους με τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο 25χρονος Γιόχανσον (16 Φεβρουαρίου 1992) ξεκίνησε την καριέρα του το 2009 στην Σουηδική Κάλμαρ και μεταγράφηκε έναντι 1,5 εκ. ? στην ΑΖ Αλκμααρ τον Ιανουάριο του 2012. Με τον Ολλανδικό σύλλογο αγωνίστηκε πέντε χρόνια καταγράφοντας συνολικά 176 συμμετοχές με 6 γκολ και 11 ασίστ. Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει συνολικά 36 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ. Εχει 28 συμμετοχές με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ έχει αγωνιστεί 3 φορές και με την Εθνική Ανδρών”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε