Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αντίδραση Γιαννακόπουλου: “Απαράδεκτα όσα έγιναν στο Nick Galis Hall”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού σχολίασε τη συμπεριφορά των φίλων του Άρη, στον τρίτο ημιτελικό με τον Παναθηναίκό για την Basket League, χαρακτηρίζοντας της απαράδεκτη…

Οι οπαδοί των “κίτρινων” ξέφυγαν, με τις ύβρεις τους προς τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Αντώνη Φώτση, αλλά και με το ποτήρι με νερό που έπεσε πάνω στον Έλιοτ Ουίλιαμς στη διάρκεια της προθέρμανσης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τη συμπεριφορά των φίλων του Άρη, καταδικάζοντας τα γεγονότα, δηλώνοντας όμως βέβαιος πως η διοίκηση των Θεσσαλονικέων θα ταχθεί απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές αλλά και πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου στον τέταρτο ημιτελικό των πλέι οφ(11/5, 19:00) να μην υπάρξουν αντίστοιχα περιστατικά.

“Αυτά που έγιναν εχθές στο Nick Galis Hall ήταν απαράδεκτα και είμαι βέβαιος πως τέτοιες συμπεριφορές τις καταδικάζει και η ίδια η διοίκηση του Άρη. Επίσης, είμαι βέβαιος ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της ώστε να μην επαναληφθούν στον επόμενο αγώνα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε