Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αντίστροφη μέτρηση; Σε δύσκολη θέση ο Στραματσόνι

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να έχει τονίσει πως στηρίζει τον Αντρέα Στραματσόνι, αλλά φαίνεται πως η… περίοδος χάριτος τελειώνει. Κρίσιμη η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση; Σε αρκετά δύσκολη θέσει βρίσκεται πλέον ο Αντρέα Στραματσόνι, όσον αφορά στο μέλλον του στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι δυσαρεστημένη με την εικόνα της ομάδας και στον αγώνα με τον Άγιαξ, όπου οι “πράσινοι” δεν παρουσίασαν σημάδια βελτίωσης και η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο χαρακτηρίζεται κριτήριο για τον Ιταλό τεχνικό.

Άξιο αναφοράς, πως ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε με τον Αντρέα Στραματσόνι τόσο μετά τον αγώνα της Πέμπτης, όσο και χθες, προκειμένου να αναζητήσει εξηγήσεις για την κακή εικόνα της ομάδας.

Τα δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρουν πως σε περίπτωση νίκης στο ματς με τον Πανιώνιο, ο Στραματσόνι θα παραμείνει σε δύσκολη θέση και πολλά θα εξαρτηθούν για το μέλλον του στα ματς με ΟΦΗ για το Κύπελλο, ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και Θέλτα για το Europa League.

Όπως και να έχει, το κλίμα στις τάξεις των “πράσινων” είναι βαρύ και μια ήττα στη Νέα Σμύρνη ίσως και να φέρει οριστικές εξελίξεις στο θέμα “Στραματσόνι”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε