Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΑΠΟΕΛ: Φιλική ισοπαλία με Καμπετσή

Παναθηναϊκός – ΑΠΟΕΛ: Φιλική ισοπαλία με Καμπετσή
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το πρώτο φιλικό του παιχνίδι στη Λεωφόρο κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1, χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε ο Αργύρης Καμπετσής.

Στην επιστροφή των οπαδών στις κερκίδες, μόλις 1.000 οπαδοί του Τριφυλλιού έδωσαν το “παρών” και μάλιστα με πανό και συνθήματα κατά της ΠΑΕ και του Αλαφούζου.

Στο αγωνιστικό μέρος δε, η ομάδα του Ιβάν  Γιοβάνοβιτς δεν ενθουσίασε κόντρα στους Κύπριους, αλλά παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Θεοδώρου στο 21′, ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αργύρη Καμπετσή.

Παναθηναϊκός και ΑΠΟΕΛ είχαν κι από ένα δοκάρι με Ενμπαγκοτό και Βινίσιους αντίστοιχα, για να μείνει τελικά το ισόπαλο αποτέλεσμα μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός – ΑΠΟΕΛ

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης (76’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (76’ Σάντσες), Βέλεθ (84’ Σάρλια), Σιδεράς, Χουάνκαρ (87’ Χατζηθεοδωρίδης), Ρούμπεν (84’ Σαβιέρ), Μαουρίσιο (71’ Αλεξανδρόπουλος), Χατζηγιοβάνης (76’ Αγιούμπ), Βιγιαφάνιες (72’ Μπουζούκης), Ενγκμπακοτό (46’ Αϊτόρ), Καρλίτος (46’ Καμπετσής).

ΑΠΟΕΛ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Ουζόχο, Τσεμπάκε (64’ Λουντέμο), Καρό, Βινίσιους, Ζαμπάλα, Νταουσβίλι, (64’ Σάντος) Εφραίμ (77’ Εντονγκαλά), Ντε Βινσέντι, Ντανίλο, Θεοδώρου (85’ Κατσαντώνης), Κβιλιτάια (85’ Γουίλερ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις