Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση για τον Τσέριν, επέστρεψε στο Κορωπί ο Τουμπά

Με πολλά προβλήματα η προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Super League, περιμένοντας τους Αχμέντ Τουμπά και Άνταμ Τσέριν να επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο Τουμπά ξεκίνησε γυμναστήριο μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, ενώ ο Τσέριν έμεινε εκτός για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης, με τον Παναθηναϊκό να μην υπολογίζει επίσης στους Τσιριβέγια, Ντέσερς, Πελίστρι, Τζούριτσιτς και Σισοκό.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (08.02, 21:00) στο «Γ.Καραϊσκάκης»

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Τσέριν, ατομικό ο Κώτσιρας και γυμναστήριο ο Τουμπά. Θεραπεία έκαναν οι Τσιριβέγια, Ντέσερς, Πελίστρι, Τζούριτσιτς και Σισοκό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα