Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Απογοητευμένος ο Μπόλονι – Έντονες αποδοκιμασίες και ύβρεις

Παναθηναϊκός: Απογοητευμένος ο Μπόλονι – Έντονες αποδοκιμασίες και ύβρεις
Intime.gr

Δύσκολο βράδυ για τον Παναθηναϊκό και τον Λάζλο Μπόλονι, μετά και την ήττα από την ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός συγκέντρωσε τις αποδοκιμασίες των λιγοστών οπαδών της ομάδας, που βρέθηκαν στη λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από την ΑΕΚ και έμεινε εκτός Ευρώπης για μια ακόμη χρονιά. Ο Λάζλο Μπόλονι μπήκε στο «στόχαστρο» των λιγοστών οπαδών του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν στη Λεωφόρο.

Οι συγκεκριμένοι οπαδοί βρίσκονταν πάνω από τον πάγκο του «τριφυλλιού», αποδοκίμασαν με ύβρεις τον προπονητή της ομάδας και του ζήτησαν να φύγει εσπευσμένα από την ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμενε έξω από το «Απ. Νικολαΐδης» και τον Γιάννη Αλαφούζο, για να του εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους. Μάλιστα, υπήρξαν και συνθήματα κατά του διοκτήτη της ομάδας αλλά και των παικτών.

Εμφανώς απογοητευμένος, ο Μπόλονι μίλησε στην κάμερα της NOVA, μετά τη λήξη του αγώνα, τόνισε πως είναι μια δύσκολη βραδιά για όλους στο σύλλογο και στάθηκε στο δεκάλεπτο που είχε η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος και έβγαλε πίεση.

«Πολύ δύσκολή μέρα για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο που θέλαμε να εκμεταλλευτούμε κάποια πράγματα δεν πήγε όπως θέλαμε. Κατά το δεύτερο είχαμε 10 λεπτά πολύ δύσκολα, που οι αντίπαλοι έκαναν τη διαφορά και αυτό ήταν εις βάρος μας».

Για το χαμένο πέναλτι είπε του Μακέντα που θα κρατούσε «ζωντανό» το «τριφύλλι»: «Ήταν ατυχία το πέναλτι. Θα μπορούσαμε να είχαμε βελτιώσει τα πράγματα. Ηττηθήκαμε, είναι πράγματα που θέλουμε να λάβουμε υπόψιν για την νέα αγωνιστική περίοδο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις