Δευτέρα, 22 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αποκαλύφθηκαν οι τρεις ιστορικές μορφές του συλλόγου στο γήπεδο της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός: Αποκαλύφθηκαν οι τρεις ιστορικές μορφές του συλλόγου στο γήπεδο της Λεωφόρου
ΦΩΤΟ intime

Τα έργα καλλωπισμού στο εξωτερικό περίβλημα του γηπέδου της Λεωφόρου συνεχίζονται και πλέον αποκαλύφθηκαν και οι τρεις ιστορικές μορφές του συλλόγου που θα κοσμούν πλέον την έδρα του Τριφυλλιού.

Πρόκειται για τρεις κορυφαίους παράγοντες του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα οι Παύλος Γιαννακόπουλος, Απόστολος Νικολαΐδης και Γεώργιος Καλαφάτης. Ο “πράσινος” Ερασιτέχνης έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα και τη σχετική φωτογραφία.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Παναθηναϊκός

Με τον δικό του ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο συνεχίζει να συμμετέχει ο ερασιτεχνικός Παναθηναϊκός στους φετινούς εορτασμούς της συμπλήρωσης των 50 χρόνων από τον τελικό του Γουέμπλεϊ.
Ο άθλος του Φέρεντς Πούσκας και των παικτών του να φτάσουν στον τελικό του κυπέλλου Πρωταθλητριών παραμένει μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο.

Πέραν του βιβλίου «Έντεκα εμείς…»που κυκλοφόρησε υπό την αιγίδα του Παναθηναϊκού. το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη προχώρησε και σε ριζικές αλλαγές στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τιμώντας έτσι τους «λεβέντες με καρδιά» του 1971 αλλά και την ιστορία του Παναθηναϊκού γενικότερα.

Σε αυτό το πλαίσιο οι διοικούντες του Συλλόγου, πιστοί στο δόγμα Κόσμος-ομάδα-διοίκηση ανακαινίζουν το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης»  εξωτερικά και παίρνουν την θέση τους   στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ιστορικές μορφές του «τριφυλλιού» και οι «αιώνια πιστοί» οπαδοί του.

Έπειτα από τα αποκαλυπτήρια της ομάδας του Γουέμπλεϊ στην πλευρά της Λ. Αλεξάνδρας και Κυριακού, των οπαδών του «τριφυλλιού» στη Λ. Αλεξάνδρας και Παναθηναϊκού, ήρθε η ώρα να πάρουν θέση οι μεγάλες μορφές του Συλλόγου.

Σήμερα στην κεντρική εισοδο του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεσπόζουν πλέον κατά σειρά  οι μορφές των Παύλου Γιαννακόπουλου, Απόστολου Νικολαϊδη και Γιώργου Καλαφάτη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις