Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Άρης, Λάσκαρης: “Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έβαλαν φωτιά”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Νίκος Λάσκαρης αναφέρθηκε σε όσα γίνονται στο αυτή τη στιγμή στο γήπεδο… Τόνισε πως ο Άρης έκανε ο, τι ζήτησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

“Εκκενώσαμε τις 50 θέσεις που ζήτησε ο κύριος Γιαννακόπουλος. Είπαμε πως και εγώ και η οικογένειά μου δεν έχουμε θέμα να κάτσουμε μαζί του. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν βάλει φωτιά στις εξέδρες. Ελπίζω να βρούμε μία λύση, ώστε να γίνει ο τελικός”, είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης ανέφερε στην κάμερα της NOVΑ και πρόσθεσε: “Είχαμε μιλήσει νωρίτερα με τον κ. Γιαννακόπουλο και μου ζήτησε να εκκενώσουμε κάποιες θέσεις. Αυτό κάναμε. Ελπίζω να γίνει ο αγώνας. Η αστυνομία έκανε αυτό που ήταν να κάνει”.

Ο διαιτητής του τελικού είπε στη Nova: “Υπάρχουν κάποια προβλήματα, οι άνθρωποι είναι πάνω από κάθε τι άλλο. Έχει γίνει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Αν δεν τηρηθούν όσα έχουν συμφωνηθεί, δε θα ξεκινήσω το παιχνίδι. Έχουμε δώσει περιθώριο 15 λεπτών στις δύο ομάδες και την αστυνομία να καθαρίσουν τον χώρο πάνω από τα επίσημα. Εκεί υπάρχουν υπεράριθμοι φίλαθλοι του Άρη και ο χώρος ήταν για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Υπάρχει καλή διάθεση, αλλά η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη. Ήδη έπεσαν κάποιες φωτοβολίδες, αν το αφήσουμε μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση”.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, κ. Γολέμης ανέφερε στην κάμερα της NOVA: “Οι διαιτητές και οι κομισάριοι θα ελέγξουν τώρα αν μπορεί να γίνει αγώνας. Διαφορετικά, ο τελικός θα ματαιωθεί από τους διαιτητές. Η αστυνομία προσπαθεί να βάλει τάξη, αλλά είναι πολύ δύσκολο όπως το βλέπω. Δώσαμε ένα περιθώριο χρόνου, μήπως αλλάξει κάτι”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε