Δευτέρα, 17 Ιουν.
28oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Άρης: Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας στα χέρια του Γιάννη Παπαστεφανάκη

Παναθηναϊκός – Άρης: Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας στα χέρια του Γιάννη Παπαστεφανάκη

Ο Γιάννη Παπαστεφανάκης μετά το τέλος του Παναθηναϊκός – Άρης πήρε στα χέρια του το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας, σε μια πολύ όμορφη στιγμή.

Μπορεί το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Άρης να ήταν γεμάτο ένταση και αρκετά νεύρα, ωστόσο μετά τη λήξη του τελικού και κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, ο Γιάννης Παπαστεφανάκης είχε την τιμητική του, καθώς ο μικρός φίλος του ποδοσφαίρου πήρε στα χέρια του το τρόπαιο και μάλιστα φόρεσε και ένα μετάλλιο.

Μια αρκετά συγκινητική και συνάμα όμορφη στιγμή, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζουν με τον μικρό Γιαννάκη το επίτευγμα τους για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι παίκτες του Άρη παρά την ένταση του αγώνα και το αρνητικό αποτέλεσμα, κατευθύνθηκαν προς το μέρος του νεαρού Γιάννη και συνομίλησαν μαζί του, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την ομορφιά του ποδοσφαίρου αλλά και την ποδοσφαιρική άμυλα. 

Με αυτό τον τρόπο ο Γιάννης Παπαστεφανάκης ο οποίος αποτελεί φίλαθλο του ΠΑΟΚ έδειξε για μια ακόμη φορά τον δρόμο για ένα ποδόσφαιρο χωρίς φανατισμό και που ο κόσμος πρέπει να χαίρεται. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις